Η. Ψινάκης – Τ. Σαμαράς: Έρχεται συνεργασία-έκπληξη στον Ant1!

Μια συνεργασία – έκπληξη που θα ταράξει τα νερά φαίνεται πως ετοιμάζουν ο Ηλίας Ψινάκης και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος και ο ανατρεπτικός hair stylist δέχθηκαν πρόταση για να συμμετέχουν στο νέο concept του Αnt1. O ρόλος τους θα είναι να σώσουν κάποιους άντρες που χρειάζονται… επιδιόρθωση!

Σύμφωνα με την “Espresso”, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου βρήκαν ένα concept για να προκαλέσουν αίσθηση και να ανεβάσουν την τηλεθέαση, αφού στη λίστα των παρουσιαστών φιγουράρουν τα ονόματα πολύ αγαπητών προσώπων του κοινού. Στο ανατρεπτικό αυτό πρόγραμμα, μια ομάδα πέντε ειδικών θα αλλάζει την εικόνα των αντρών που χρειάζονται βοήθεια. Η ομάδα θα εισβάλλει στο χώρο του κάθε άντρα που χρειάζεται βοήθεια και θα αλλάζει από το μαλλί και την γκαρνταρόμπα του, μέχρι το σπίτι του.

Για αυτήν την πρωτότυπη ιδέα, ο σταθμός προσέγγισε πρώτα τον καταξιωμένο μάνατζερ Ηλία Ψινάκη, τον οποίο μάλιστα ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος προτείνει για ηγέτη της ομάδας. Ενώ, λίγο αργότερα έγινε και πρόταση στον Τρύφωνα Σαμαρά για να συμμετέχει στο team των ειδικών.

Read More

And More