H Έμιλυ του Dancing στην Τατιάνα: ”Από την πρώτη ματιά ήξερα ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου!”

Η γνωστή χορογράφος και νικήτρια του Dancing with the stars 2, Έμιλυ Ματθαιακάκη, βρέθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της, Βαγγέλη Καλκατζάκο, τα παιδικά της χρόνια και την αγάπη της για το χορό.

Η ίδια, σε ηλικία μόλις 4 χρονών, ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι της στον κόσμο του χορού και σήμερα, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, εξακολουθεί να ταξιδεύει με τις γνώσεις και άλλους, με το ίδιο πάθος που είχα στο ξεκίνημά της. Επιπλέον, η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε δίπλα στον Αντρέα Μικρούτσικο και την εκπομπή ”Θα πεις ένα τραγούδι”, όπου ήταν μία από τις μελισσούλες που πλαισίωναν τα τραγούδια της εκπομπής. Μάλιστα, εκεί γνώρισε και τον άντρα της ζωής της, Βαγγέλη Καλκατζάκο, στενό συνεργάτη και φίλο του Αντρέα.

Για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά
”Με τον Βαγγέλη ερωτευτήκαμε αμέσως κι έκτοτε είμαστε μαζί. Από την αρχή ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή. Τον Αντρέα τον εκτιμώ κι εγώ πάρα πολύ και ο Βαγγέλης. Τότε στην εκπομπή μας πείραζε κι εμένα και ολόκληρο το μπαλέτο, γενικά ήταν πάρα πολύ ευχάριστη συνεργασία και τον αγαπώ πάρα πολύ.”

Αυτό που την κέρδισε στον Βαγγέλη
”Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε ήταν η ευγένειά του, είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, πολύ εκφραστικός, πράγμα το οποίο με γεμίζει. Τ’ οτιδήποτε θέλει να μου πει, το νιώθω ακριβώς, πριν ακόμα μου το πει, μόνο μ’ ένα βλέμμα του… Είναι κύριος στη σχέση μας και γενικά στους τρόπους του. Είναι ευγενικός με όλο τον κόσμο κι εμένα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί.”

Η πρόταση γάμου
”Έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Είχαμε πάει διακοπές στην Μάνη από όπου είναι και η καταγωγή του και έγινε η πρόταση εκεί. Όλα έχουν ένα συμβολισμό και γενικά είναι ένα μέρος που μας αρέσει λόγω της ηρεμίας που έχει. Μας αρέσει να βρίσκουμε τέτοια μέρη, με ηρεμία, να περνάμε χρόνο μαζί, ταιριάζουμε πάρα πολύ σ’ αυτό και είναι κι ένας τόπος που μ’ αρέσει κι εμένα πάρα πολύ και δεν είχα επισκεφθεί ποτέ. Ήρθαν όλα, χωρίς να τα περιμένω κι ήταν πολύ όμορφα.”

Ο γάμος
”…Ο γάμος λέμε να γίνει το καλοκαίρι, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, αλλά επειδή του αρέσουν οι εκπλήξεις, μου έχει πει να μην σκεφτώ τίποτα για το καλοκαίρι, θα τα κανονίσει όλα εκείνος. Δεν ξέρω αν θα είναι εδώ στην Αθήνα, μάλλον δεν θα είναι εδώ… Δεν μου έχει πει ακόμα κάτι. Περιμένω κι εγώ!”

Κουμπάρος στον γάμο θα είναι…
”Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι κουμπάρος μας ο Αντρέας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα γίνει… Ακόμα δεν ξέρουμε και το πού ή το πότε… Κι εγώ κι ο Βαγγέλης τον αγαπάμε πολύ και θα ήθελα να είναι κουμπάρος ο Αντρέας.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More