Φ. Ζαφειράκου: Μιλάει για την νευρική ανορεξία την υιοθεσία αλλά και τον επικείμενο γάμο της

Η Φαίη Ζαφειράκου μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για την νευρική ανορεξία που πέρασε, για την υιοθεσία της, για τον αγαπημένο της Ανδρέα Κομπόση αλλά και για τα πολλά παιδιά που θέλει να κάνει!
Για την νευρική ανορεξία που πέρασε η ίδια είπε: “Όταν έχασα τον πατέρα μου πέρασα νευρική ανορεξία. Βίωσα τα πρώτα στάδια της νόσου, εξαιτίας της πολύ κακής ψυχολογίας που είχα. Ήμουν 40 κιλά, έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και θεωρούσα ότι είμαι χοντρή. Η ψυχολογία μου δεν με βοηθούσε να φάω. Μετά από 4 μήνες άρχισα να αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Με βοήθησε πολύ η μητέρα μου.”
Η Φαίη αποκάλυψε ότι την υιοθέτησαν όταν ήταν 6 μηνών: “Οι γονείς μου πάσχιζαν 5 χρόνια να κάνουν ένα παιδί και 7 να υιοθετήσουν. Ήθελαν πραγματικά να γίνουν γονείς. Δεν έτυχε. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με πάρα πολύ αγάπη και ευαισθησία και γι’ αυτό νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μου!
Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν μιλάει με τους πραγματικούς της γονείς: “Δεν μιλάω με τους βιολογικούς μου γονείς. Γονείς μου είναι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν, με ανέθρεψαν και ήταν δίπλα μου σε όλα. Οποιοσδήποτε άλλος δεν με αφορά. Χαίρομαι που υιοθετήθηκα από αυτή την οικογένεια. Τους λάτρεψα.
Τέλος η ίδια μίλησε για τον αγαπημένο της, τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση: “Είμαι πολύ ερωτευμένη. Σε 15 μέρες θα αρραβωνιαστούμε και μέχρι το τέλος του χρόνου θα παντρευτούμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ωραία μεγάλη οικογένεια. Ονειρεύομαι να κάνω όσο περισσότερα παιδιά μπορώ και να είμαι δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Δεν έχω καμιά άλλη αξίωση από τη ζωή.”

Read More

And More