Ν. Δούνια: ”Είμαι απόλυτα συμβιβασμένη με την ηλικία μου! Τη λέω πάντα!”

H Nόνη Δούνια φωτογραφίζεται με την 4χρονη κορούλα της, Ζαφειρία και τον 5χρονο γιο της, Στάθη και μιλά για τον σύζυγο και τα παιδάκια της, την επιρροή της καθημερινότητας στη σχέση και αποκαλύπτει τι θα άλλαζε αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο.

Η δημιουργία οικογένειας δεν ήταν ένα παιδικό όνειρο
”Οι γονείς μου, μου είχαν περάσει το μήνυμα ότι θα τους άρεσε να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά δεν με πίεσαν ποτέ. Ούτε είμαι από τις γυναίκες που χτύπησε το βιολογικό τους ρολόι. Προέκυψε όταν γνώρισα τον άνθρωπο που μου το ενέπνευσε, τον σύζυγό μου Κυριάκο Μουρατίδη… Το βασικό είναι ότι με κάνει και αισθάνομαι γυναίκα κι αυτό καλύπτει πολλά. Πέρα από τον θαυμασμό μου γι αυτόν και ότι, φυσικά, μου άρεσε ως άντρας -αυτό ήταν το πρώτο συναίσθημα- επιπλέον μαζί του νιώθω ασφάλεια και ότι μπορώ να ονειρευτώ.”

Οι επιπτώσεις της ρουτίνας της καθημερινότητας στη σχέση
”Η ρουτίνα αναπόφευκτα έρχεται, όχι όμως στη σχέση, αλλά στον τρόπο ζωής. Για να μένει ζωντανό το ενδιαφέρον, πρέπει και οι δύο να κάνουν μικρά πράγματα που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητα. Προσπαθούμε λοιπόν. Ίσως ο Κυριάκος να κάνει και λίγα πράγματα παραπάνω από μένα… Ομορφαίνουμε την καθημερινότητά μας με μικρές εκπλήξεις. Όπως λουλούδια όταν δεν τα περιμένεις, σημειώματα σε σημεία που δεν σου περνάνε από το μυαλό, μέσα στο παπούτσι ή στην κούπα του καφέ. Μερικές φορές του στέλνω ταχυδρομικώς μια κάρτα στο γραφείο του.”

Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα…
”Το ‘χω σκεφτεί πολλές φορές αυτό. Ουσιαστικά δεν θα άλλαζα κάτι, αλλά θα ήθελα να είχα γνωρίσει τον Κυριάκο 5 χρόνια νωρίτερα. Να έχουμε κάνει μαζί κάποια πράγματα πιο πολύ ως ζευγάρι.”

Η συμφιλίωσή της με τον χρόνο που περνάει κι αφήνει σημάδια…
”Είμαι απόλυτα συμβιβασμένη με την ηλικία μου. Τη λέω πάντα. Τον περασμένο Ιανουάριο έκλεισα τα 39 και νώθω πολύ καλά. Δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες, τις αγαπάω, τις θέλω. Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων, αλλά μόνο όταν υπάρχει έντονο πρόβλημα, όπου πραγματικά μια επέμβαση θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη. Το να κάνεις σιγά σιγά κάτι για να δείχνεις όπως ήσουν στα 20, είναι σαν να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More