Π. Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει το μυστικό της για αδυνάτισμα χωρίς στερήσεις

Η 34χρονη ταλαντούχα ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποκαλούσε τον Γκρεγκ Μόργκαν ”άντρα της”, αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη και θέλει να μείνει μόνη της. Αν όμως, αυτό αλλάξει, θα είναι γιατί βρέθηκε ο μάγκας που θα την αναλάβει, όπως αποκαλύπτει.

Ποια είναι όμως η σχέση της με τους άντρες; ”Δεν με φλερτάρουν πολύ. Μου κάνουν σχόλια για τη δουλειά μου, αλλά σπάνια θα πουν κάτι για μένα. Aν το κάνουν θα βρίσκονται πίσω από τον υπολογιστή. Ωστόσο, αυτούς που τολμούν, τους έχω πάρα πολύ ψηλά… Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι δικό τους θέμα. Εγώ, όταν θέλω κάτι, το διεκδικώ με τον τρόπο μου. Θα πρότεινα να κάνουν το ίδιο και οι άντρες. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει οι ρόλοι και η δική μου συμβουλή είναι να τολμήσουν λίγο περισσότερο, λέγοντας αυτό που θέλουν με ευγένεια.”

Είχε βάλει όριο ηλικίας για το πότε θα παντρευτεί. Σήμερα όμως…
”Είχα βάλει όριο, αλλά πλέον μου αρέσει όπως είμαι. Ζω μια δεύτερη εφηβεία τώρα, πιο ουσιαστική από την προηγούμενη. Το ψάχνω περισσότερο. Παραμένω ρομαντική, αλλά έχω γίνει πιο κυνική. Ωστόσο, δεν είμαι σε φάση να πω ότι ονειρεύομαι τον τέλειο σύζυγο, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει.”

Ο ιδανικός σύντροφος
”Ο ιδανικός άντρας για σύντροφος είναι σίγουρα ο καλύτερός σου φίλος. Θέλω να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο θα γελάω πάρα πολύ, θα μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και θα προκαλεί ο ένας τον άλλον για να γίνει καλύτερος. Αυτόν τον άντρα που, όταν ξυπνάς το πρωί τον κοιτάς και δεν μπορείς χωρίς αυτή την εικόνα.”

Ας μάθουμε όμως τα μυστικά που την κάνουν να έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής showbiz!

Γυμναστική: ”Δεν πάω γυμναστήριο, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω ένα στύλο στο σαλόνι μου, με το οποίο γυμνάζεις πολύ το πάνω μέρος του σώματος, την κοιλιά, τα χέρια και την πλάτη. Έκανα κάποια βασικά μαθήματα στην αρχή, αλλά επειδή μικρή ασχολιόμουν με το χορό και τη γυμναστική, ξέρω τι να προσέχω για να μην τραυματίζομαι. Είναι γυμναστική για προχωρημένους. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει καλή επαφή με το σώμα του.”

Η Πηνελόπη όμως, δεν ήταν πάντα αδύνατη κι εξήγει το γιατί… ”Όταν ήμουν στη σειρά ”Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα”, ζύγιζα δέκα κιλά παραπάνω. Με το φαγητό έχω μια σχέση αγάπης, γι’ αυτό ποτέ δεν έκανα διατροφή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα στερηθώ πράγματα, εκτός αν μου ζητηθεί για τη δουλειά μου. Αν πρέπει να αδυνατίσω ή να παχύνω, θα το κάνω. Και το έχω κάνει, αλλά όχι με υστερία.”

Έχασε όμως όταν το θέλησε 5 κιλά… ”Κόβω τις μερίδες στη μέση. Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα, απλώς το χωρίζω σε δύο κομμάτια και τρώω το ένα σήμερα το άλλο αύριο. Το ίδιο κάνω με τα γλυκά, γιατί δεν αντέχω χωρίς αυτά. Αυτό που δεν μοιράζω είναι οι σαλάτες. Αντίθετα, αυτές τις ενισχύω. Αυτός ο τρόπος έχει άμεσα αποτελέσματα. Την πρώτη εβδομάδα θα έχεις χάσει τα υγρά και τη δεύτερη θα έχουν εξαφανιστεί και τα κιλά που θέλεις να χάσεις.”

Read More

And More