Α. Δημητρίεβιτς – Θ. Ευθυμιάδης: Για μπανάκι με τις κορούλες τους!

Η Άννα Δημητρίεβιτς και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, την προηγούμενη εβδομάδα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του ”Hello”, καθώς αποχωρούσαν από γνωστό χώρο αναψυχής. Το γνωστό ζευγάρι, βρέθηκε εκεί μαζί με τις κορούλες του, δύο και τριών χρονών, όπου απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, παίζοντας παιχνίδια στο νερό και χαλαρώνοντας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό ο Θανάσης προσπάθησε να μάθει στα αγγελούδια του πώς να κολυμπούν χωρίς μπρατσάκια. Οι τέσσερίς τους δεν επισκέπτονταν για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο χώρο στα Νότια προάστια, που ανήκει σε φιλικό τους ζευγάρι, μιας και συνηθίζουν το καλοκαίρι, όσο βρίσκονται στην πρωτεύουσα να πηγαίνουν εκεί, ξεκλέβοντας χρόνο από τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Οι δυο γονείς ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί και προστατευτικοί με τα κοριτσάκια, έπαιξαν μαζί τους και κολύμπησαν για αρκετή ώρα στην πισίνα. Η Άννα, που παρά τις δύο γέννες βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κάποια στιγμή αποστασιοποιήθηκε για να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της, έχοντας όμως, συνεχώς το νου της στους άλλους τρεις, ενώ μάλιστα, τους ανανέωνε τακτικά το αντιηλιακό.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More