Η εταιρεία “Lakis Gavalas” έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 περί πτώχευσης!

Ο χώρος της μόδας χτυπιέται και αυτός από την κρίση αφού ο κόσμος δεν ξοδεύει και έτσι και η εταιρεία Lakis Gavalas έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Όπως διαβάσαμε στο οικονομικό διαδικτυακό περιοδικό Capital, η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου συζητήθηκε σήερα από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με το οικονομικό ρεπορτάζ μέχρι στιγμής έχει γίνει η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 από την εταιρεία του Λάλη Γαβαλά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή. Το ότι οδηγήθηκε σε αυτή την αίτηση σημαίνει ότι η εταιρεία έχει συσωρευμένα χρέη.

Με πολύ απλά λόγια, η εταιρεία ζητάει προστασία από τους πιστωτές ώστε να μην μπορεί να γίνει κατάσχεση της περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE οι γνωστές και πολυτελείς φίρμες για λογαριασμό των οποίων επιχειρούσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελλάδα, όπως η βρετανική Burberry και η ιταλική D&G πλέον παραδίδουν εμπορεύματα απευθείας στους πελάτες, ενώ η DSquared και η Μοschino Love έχουν πλέον περάσει στον όμιλο Παγώνη.

Πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό People και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Lakis Gavalas και παραδέχθηκε ότι περνάει κρίση: «Δυστυχώς, έχουμε δυσκολίες. Τρέχουμε όλοι, για να βοηθήσουμε την εταιρεία και τον κ. Γαβαλά. Τέτοιου είδους δημοσιεύσεις και γνωστοποιήσεις θεμάτων μάς στεναχωρούν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Read More

And More