Η ερωτευμένη Α.Ηλιάδη δηλώνει: “Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί!”

Μετά από μια δύσκολη περίοδο πένθους που πέρασε η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα και είναι έτοιμη να κάνει και δεύτερο παιδάκι. Η ίδια πέρασε πολλές άσχημες στιγμές, αλλά τώρα η τύχη φαίνεται πως της “κλείνει” το μάτι…

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”, η Αγγελική αποκάλυψε πως είνα πια πολύ ήρεμη και εξωστρεφής. “Επειδή νιώθω γεμάτη, είμαι καλά”, είπε και πρόσθεσε πως είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει: “Το είπα ότι είμαι ερωτευμένη και δεν πρόκειται να το πάρω πίσω”.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το θάνατο του πρώην συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: “Όταν ζεις τέτοιες καταστάσεις, όπως έζησα εγώ, πρέπει να περάσεις από διάφορες διαδικασίες και τις περισσότερες φορές και μόνη σου. Είναι κάποια στάδια που δεν μπορείς να τα αποφύγεις κι εγώ τα πέρασα όλα για να βρω τις ισορροπίες μου”.
Για τη σχέση του γιού της με τον νέο της σύντροφο, η ίδια εξομολογήθηκε: “Ο γιος μου έχει βρει στον Κώστα αυτά που, πολύ φυσιολογικά, ψάχνει ένα αγοράκι στην ηλικία του και η σχέση τους είναι πολύ όμορφη. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, αν και δεν σημαίνει ότι ο Κώστας αντικαθιστά τον πατέρα του”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναγίνει μανούλα, η Αγγελική ανέφερε: “Ναι, θα ήθελα πολύ. Αν το θέλει και ο Θεός να ξαναγίνω μητέρα”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More