Η Jessica Alba εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της!

Περπατώντας επιδέξια πάνω στα 15 πόντων ξύλινα τακούνια της, η 8 μηνών έγκυος Jessica Alba αποφάσισε να κάνει Shopping therapy στα μαγαζιά του Beverly Hills.

Μπορεί η κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει αρκετά, όμως η λατίνα ηθοποιός δεν πτοείται. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, το να είναι μια γυναίκα έγκυος δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να διατηρήσει το στιλ της. Όσο πιο εφαρμοστά τα ρούχα, τόσο το καλύτερο για την Jessica που φόρεσε μακρύ κίτρινο φόρεμα και μπεζ ζακέτα.


Η 30χρονη ηρωίδα του Fantastic 4 περιμένει το δεύτερο παιδί, μαζί με τον άντρα της Cash Warren (φωτό από βόλτα της οικογένειας επάνω) τον οποίο και γνώρισε στα γυρίσματα των ταινιών φαντασίας. Όπως η ίδια δηλώνει σε συνέντευξή της η εγκυμοσύνη δεν την αγχώνει τόσο, τουλάχιστον όσο όσο η πρώτη της εμπειρία με την κόρη της Honor. “‘Την πρώτη φορά κάθε λεπτό ήταν τόσο νέο και τρομακτικό. Όμως τώρα γνωρίζω τι πρέπει να περιμένω. Είναι σαν κάθε φορά να σκέφτομαι ‘Το έχω ξαναπεράσει αυτό, είναι οκ'”!

Η ίδια πιστεύει πως δεν πρόκειται να “διευρύνει” τα μέλη της οικογένειάς της μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Παρόλα αυτά η οικογένεια έχει ήδη αλλάξει τις προτεραιότητές της σε ό, τι έχει να κάνει με τη δουλειά. “Παλιότερα η δουλειά μου ήταν τα πάντα. Τώρα δεν πρόκειται να δεχθώ να παίξω σε κάτι που δεν αξίζει και να χάσω χρόνο μακριά από το παιδί μου”

Read More

And More