Ο Ντέμης Ρούσσος αποκάλυψε: “Η κόρη μου είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά!”

Ο Ντέμης Ρούσσος μιλά στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή “Προσωπικά” για την οικονομική κρίση και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, τη σχέση με τα παιδιά και τα εγγόνια του, για όσα έχασε και θυσίασε λόγω της καριέρας του, αλλά και για τις γκρίζες περιόδους της ζωής του.

Συγκεκριμένα, για την εικόνα της Ελλάδας λέει ότι “στο εξωτερικό δεν βρίζουν τους πολιτικούς. Εμάς βρίζουν, τους Έλληνες. Ο Έλληνας έχει δύο άσχημα πράγματα, την απληστία και τη τσιγκουνιά. Δεν θέλει να πληρώνει και είναι άπληστος. Για ‘μένα η πρώτη σωστή λύση είναι να κάνουνε σωστή διαπραγμάτευση του χρέους, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει ακόμα χρόνος να γίνει, το δεύτερο και το πιο σημαντικό είναι να σταματήσει ο Έλληνας να είναι άπληστος και τσιγκούνης και το τρίτο η εκκλησία να πληρώσει φόρους. Από ό,τι ξέρω, ένα από τα καλύτερα σημεία της Βουλιαγμένης , ανήκει στην εκκλησία. Γιατί η εκκλησία δεν πληρώνει φόρο…; Θέλω να ξέρετε ότι είμαι πολύ φανατικός Χριστιανός και πολύ ορθόδοξος. Μπιζνεσάκιας δεν είμαι! Να το καταλάβουν… Αυτό βέβαια δε με σταματάει από το να έχω σεβασμό και να παίρνω μηνύματα από όλες τις θρησκείες…”
Αποκαλυπτικός είναι και για τη σχέση του με τα παιδιά του λέγοντας μάλιστα ότι η κόρη του αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. “Ένα από αυτά που έχασα τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80 είναι η σχέση με τα παιδιά μου. Αν κάνεις τέτοια επιτυχία σε τόσα μέρη της γης και είσαι τόσο απασχολημένος έχεις πάντα την τάση να μην ασχολείσαι όσο πρέπει με τα παιδιά σου. Η κόρη μου και εγώ έχουμε καρμική σχέση, η οποία είναι πιο έντονη από αυτή που έχω με το γιο μου. Η κόρη μου ήταν πολύ επαναστάτρια, έμπλεξε και με τα ναρκωτικά. Εγώ τα λέω καθαρά. Την άρπαξα, την έφερα εδώ στην Ελλάδα και την έδωσα στη γιαγιά της . Αυτά δεν βαστήξανε καιρό και σήμερα είναι μια χαρά στην υγεία της..”, αποκαλύπτει ο Ντέμης Ρούσσος.

Read More

And More