Τα καρφιά της Μ. Μαγγίρα για τη Μανωλίδου που θα συζητηθούν!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 21.00 το βράδυ η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η εκρηκτική περφόρμερ μιλά για την τηλεόραση, το πρόσφατο διαζύγιό της και φυσικά την Ευγενία Μανωλίδου.

“Τελευταία δεν βλέπω τηλεόραση, λέει η Ματθίλδη στο Γιώργο, γιατί θέλω να κρατάω την ψυχολογία μου ψηλά. Όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών μέτρων. Στην τηλεόραση υπάρχει μια ανακατωσούρα. Θέλω να κρατήσω τις αποστάσεις μου προς το παρόν. Ίσως μέσα από κάποια άλλη θέση θα ξανασυμμετείχα σε ένα τέτοιο σόου. Τον έκανα τον κύκλο μου στο «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο». Τον χειμώνα παρουσίασα ένα τάλεντ σόου στην Κύπρο, που ήταν εξαιρετικό. Είδα το ρόλο της παρουσιάστριας σε live, μόνη μου, χωρίς την Μπέτυ. Επομένως θέλω ή κάτι καινούργιο ή αν θα κάνω κάτι που έχω ξανακάνει θα θέλω να έχει μια εξέλιξη”.

Στην ερώτηση του Γιώργου για την κόντρα της με την Ευγενία, εκείνη απαντά κατηγορηματικά: “Την κόντρα με την Ευγενία την ξεκίνησαν γιατί βόλευε κάποιους για λόγους τηλεθέασης!” Όταν ο Γιώργος τη ρωτά για το αν θα μπορούσε να συνυπάρξει σε εκπομπή με τη Μανωλίδου ή αν θα την καλούσε σε μία εκπομπή που θα παρουσίαζε, η περίφημη entertainer απαντά: “Δεν θα έκανα ντουέτο με την Μανωλίδου, για να μην πέσουν τα νούμερα στα μονοψήφια! Εγώ θέλω μόνο διψήφια! Και όταν έχεις εκπομπή πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να τα ανεβάζεις, όχι για να τα κατεβάζεις! Ποιος έβλεπε καλέ το Daily; Πέρα από εμένα που δεν το έβλεπα, ποιός άλλος το έβλεπε; Η συνύπαρξή μας είχε ενδιαφέρον για τα μίντια, για μένα όμως το ενδιαφέρον μπορεί να έχει; Η τηλεόραση έχει πάρα πολλά πρόσωπα είτε αυτά έχουν να δώσουν είτε όχι. Στην τηλεόραση χωράνε πια όλοι και όλα… Στο τέλος όμως κρινόμαστε από τη διάρκεια! Η ταλαντούχα Ματθίλδη κάνει πολλές μιμήσεις επωνύμων στην εκπομπή του MTV , εκείνη όμως που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις είναι αυτή της Ευγενίας Μανωλίδου.

Η Μαγγίρα δίνει ρεσιτάλ μίμησης Ευγενίας με πολλά αμίμητα καρφιά! Διάβασε ένα κομμάτι της μίμησης: “Έκανα αυτή την καθημερινή εκπομπή που ήταν πολύ επιτυχημένη απο τον τρόπο που εγώ τουλάχιστον την παρουσίασα. Τώρα άλλοι φταίνε για το ότι δεν πήγε τόσο καλά. Αυτό ας το δούνε αυτοί που πρέπει να το δούνε. Δεν είναι δική μου δουλειά, εγώ αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα και πραγματικά επειδή αγαπώ πάρα πολύ τον χορό και ας κουραζόμουν πάρα πολύ πέρσι, γιατί γύριζα σπίτι και είχα φουσκάλες στα ποδαράκια μου και τα έβαζε ο Άδωνις σε μια λεκανίτσα για να μου τα μαλακώσει και μετά μου τα έτριβε… δούλεψα πάρα πολύ. Κάποτε κι εγώ από το ραδιόφωνο έμαθα ότι δεν θα είμαι σε αυτή την εκπομπή. Όσο για την εκπομπή του Καραμέρου και του Χαριτάτου, πραγματικά δεν ήταν το καλύτερο. Θα έπρεπε να έχω ένα κομμάτι μεγαλύτερο, χρονικά τουλάχιστον, με όλες τις κάμερες στραμμένες πάνω μου για να μπορώ να γυρίζω σε όλες και να με βλέπουν όλες. Δεν μου έκατσε, δεν πειράζει όμως. Εγώ, όμως δεν ζω από την τηλεόραση μόνο. Έχω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά. Με τη Ματθίλδη, έχουμε πολλά κοινά. Και οι δύο το μάθαμε με τον ίδιο τρόπο και αισθάνομαι ακριβώς όπως αισθάνθηκε”.

Read More

And More