Ν. Αλεξιάδη – Ν. Αγούδημος: Αρραβωνιάζονται στην Ελβετία!

Η γνωστή τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, είναι εδώ και δύο περίπου χρόνια μαζί με τον Νίκο Αγούδημο, γιο του καπετάν Μάκη Αγούδημου. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και άντεξε σε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, όταν ο Νίκος αναγκάστηκε να ακολουθήσει την οικογένειά του στην Ελβετία -κατασχέθηκαν τα πλοία τους από το ελληνικό κράτος-, πίστευαν ότι το τέλος κοντοζυγώνει.

Έπεσαν όμως έξω, μιας και όχι απλά κράτησε σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αλλά το ζευγάρι σκοπεύει να επισημοποιήσει τον έρωτά του τελώντας τους αρραβώνες στην εντυπωσιακή βίλα της οικογένειας εφοπλιστών στο Paradiso. ”Ο αρραβώνας αυτός είναι η καλύτερη δικαίωση για τους δυο τους, αφού κατάφεραν να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια και να παραμείνουν μαζί, ενώ όλοι πίστευαν ότι θα χώριζαν”, δήλωσε στενός φίλος του ζευγαριού.

Επιπλέον, οι δυο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο 2012, ενώ ήδη εδώ κι έναν χρόνο ζουν σαν παντρεμένοι κι όσοι τους ξέρουν στην Ελβετία, υποστηρίζουν ότι έχουν θιοθετήσει ένα χαλαρό και ήρεμο τρόπο ζωής, που ταιριάζει και στους δυο.

Read More

And More