Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ετοιμάζονται για γάμο στην Κύπρο;

Μετά τις δηλώσεις για τον έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται έτοιμη ώστε να προχωρήσει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Όσο για τον γνωστό τραγουδιστή, όλοι λένε πως βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της αγαπημένης του.

Παρά τα όσα ακούγονται, όμως, τον τελευταίο καιρό, επίσημη πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη από τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “People”: “Αυτό, όταν συμβεί, θα γίνει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τον Μιχάλη, σίγουρα πολύ ρομαντικά και όμορφα”. Εξάλλου, η ίδια η Ζέτα έχει πει πολλές φορές: “Όταν είναι να παντρευτούμε, θα το μάθετε”.

Ωστόσο, άτομα από το κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή αποκαλύπτουν πως ο γάμος δεν θα αργήσει να έρθει. “Πολλές φορές, όταν βγαίνουμε μαζί και λέμε όσα ακούγονται για το “γάμο” τους, εκείνοι γελάνε και κάνουν χιούμορ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι επειδή η Ζέτα έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς του τραγουδιστή, Γιάννη και Ρένα, αλλά και με την αδελφή του Μελίνα, γνωρίζοντας ταυτόχρονα και τη μεγάλη αδυναμία που έχουν στον Μιχάλη, αλλά και την επιθυμία τους να τον δουν γαμπρό στον τόπο τους,το πιο πιθανό είναι ότι ο γάμος τους θα γίνει στη Λευκωσία”, αναφέρει άνθρωπος που ξέρει καλά τον Μιχάλη.
“Πολύ θα θέλαμε να παντρευτεί ο Μιχάλης στην πόλη της Κερύνειας, σε εκκλησία κοντά στο γραφικό λιμανάκι”, αναφέρουν φίλοι και συγγενείς του από την Κύπρο.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More