H Eva Longoria σε… λεσβιακές σκηνές! Δες photo και βίντεο!

Την γνωρίσαμε σαν Νοικοκυρά σε Απόγνωση. Μετά τον χωρισμό της με τον Tony Parker ένιωσε σχεδόν απελπισμένη! Και τώρα η Eva Longoria αλλάζει σεξουαλικές προτιμήσεις και γίνεται ομοφυλόφιλη! Όλα αυτά, φυσικά, στο πλαίσιο της νέας της ταινίας με τίλο “Without Men”!

Η ταινία η οποία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής και μόνο, στις 29 Ιουλίου μιλά για τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των γυναικών όταν από ένα μικρό χωριό πρέπει να φύγουν όλοι οι άντρες και μένει τελικά μόνο ο παππάς. Τότε ένας έρωτας γεννιέται ανάμεσα στην Eva Longoria και την συμπρωταγωνίστριά της, Kate del Castillo. Φυσικά, οι σκηνές τα λένε όλα!

“Ήταν μια πολύ δύσκολη σκηνή και για τις δύο πρωταγωνίστριες, καθώς δεν είχαν κάνει ποτέ κατά το παρελθόν κάτι αντίστοιχο”, δήλωσε η παραγωγός της ταινίας Gabriella Tagliavini στη Fox News και συνέχισε: “Αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν που έκανε την σκηνή ακόμη πιο ωραία. Πιστεύω ότι το γυναικείο κοινό που θα δει την ταινία δεν θα θέλει να παρακολουθήσει σκληρό πορνό. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, ήταν πολύ ερωτικό και αισθησιακό!”.

Βεβαίως, η ταινία δεν έχει μόνο τέτοιοι είδους σκηνές. Η Eva Longoria σε αυτό τον ρόλο γίνεται η αρχηγός του χωριού και προσπαθεί να προστατεύσει τις υπόλοιπες κατοίκους από τυχόν εξωτερικούς κινδύνους.

Η Eva Longoria η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, επαγγελματικά τουλάχιστον, λέγεται ότι έχει ανανεώσει και το συμβόλαιό της για την σειρά “Νοικοκυρές σε απόγνωση”. Όσον, αφορά για την συνέχεια της ταινίας “Without Men”, πάρε μια γεύση παρακάτω από το trailer.

Read More

And More