Ε. Μενεγάκη: Σε ποιο γάμο εφοπλιστών βρέθηκε;

”Τόσα πολλά κι εντυπωσιακά yaghts αραγμένα, ούτε στην έκθεση Ναυτικού Σαλονιού δεν συναντάς”, δήλωσαν με διάθεση χιούμορ στο ”Πρώτο Θέμα” κάτοικοι της Άνδρου, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον την περασμένη εβδομάδα, αφού από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής άρχισαν να καταφθάνουν στο λιμάνι της πολυτελή σκάφη.

Η αφορμή βέβαια, ήταν ο γάμος της κόρης του επιτυχημένου shipping owner Αλέκου Καΐρη και της Κατερίνας Γουλανδρή, Νταίζης Καΐρη και του Γιώργου Σπηλιόπουλου -της ομώνυμης εταιρείας ποτών με έδρα την Πάτρα. Οι καλεσμένοι του ζεύγους, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Κίκος Μαρτίνος με την Μαρίνα Λιβανού, ο Χάρης Βαφειάς με την Μυρτώ Δανελιάν, η Μαριέλλα Τσαβλίρη, ο Σταύρος Λιβανός, η Μικαέλα Δόξα και η Έλλη Στάη ξεπέρασαν τους 600, ενώ μετά την γαμήλια τελετή όλοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο coctail party στο yaght club του νησιού.

Φυσικά το παρών έδωσε και η Ελένη Μενεγάκη, που συνοδευόταν από τον Ματέο Παντζόπουλο και συνέπεσε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την Έλλη Στάη… Οι δύο κυρίες μονοπώλησαν τα φλας των φωτογραφικών φακών και όλα τα βλέμματα με την σικάτη εμφάνισή τους, ενώ μάλιστα, η πρώτη όταν της έγινε κομπλιμέντο δήλωσε: ”Eίναι το αγαπημένο μου Herve Leger!”.

Read More

And More