Χ. Παππά: Αυτές που κατηγόρησαν τις Νοικοκυρές, έπαιρναν την παραγωγή και ήθελαν να συμμετέχουν!

Η τηλεοπτική σεζόν που έκλεισε σχολιάστηκε αρκετά. Μια από τις σειρές- reality που μπήκε στο στόχαστρο ήταν και οι Real Housewives of Athens. Και παρόλο που στην Χριστίνα Παππά δεν αρέσει ο όρος reality (της θύμισε περισσότερο Sex and The City), τοποθετείται σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν”

-Φέτος σε είδαμε στο ριάλιτι «Real Housewifes of Athens».
«Δεν μου αρέσει να το χαρακτηρίζω “ριάλιτι”. Είμαστε 6 γυναίκες, ακολουθούμε τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, δεν ήταν “στημένα” τα πράγματα. Εκτός από κάποιες εμφανίσεις που είχαμε, στα υπόλοιπα έβγαινα τελείως ατημέλητη, αμακιγιάριστη, τελείως “χύμα στο κύμα”. Μου θύμισε μια τηλεοπτική σειρά, για παράδειγμα, το “Sex and the City”. Ήταν πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και πρωτότυπο για την Ελλάδα».

– Η ζωή σας καταγράφονταν συνέχεια. Σε τρόμαξε αυτό;
«Καθόλου, μα καθόλου. Δεν με ακολουθούσαν 24 ώρες το 24ωρο. Και όχι κάθε μέρα. Κάποιες μέρες την εβδομάδα και όπου ήθελα εγώ: στο σπίτι, στα ραντεβού. Μια μέρα ήρθαν στο σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Δεν είχα πρόβλημα να δουν το δωμάτιό μου. Πώς κοιμάμαι, μη βγω “τσαλακωμένη”. Δεν ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω τέτοια “κολλήματα”. Δόξα τω Θεώ έχω αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου για να κολλήσω στο μακιγιάζ».

– Πώς καταφέρνεις να κρατήσεις τα κρυφά… κρυμμένα;
«Όποιος θέλει τα καταφέρνει, αυτό λέω. Ό,τι θέλω εγώ φαίνεται. Ήταν μεγάλη απόφαση το ριάλιτι και βέβαια θέλει γκατς! Ακούω πολλές να λένε διάφορα, αλλά σε πληροφορώ ότι πάρα πολλές έπαιρναν την παραγωγή και ζητούσαν να συμμετέχουν. Επώνυμες από πολλούς χώρους και ρωτούσαν και ενδιαφέρονταν. Όσες δεν το κάνουν και μένουν στην “απέξω” λένε: “Α μωρέ, τι πήγε κι έκανε;”. Και όλες κατά βάθος το ήθελαν. Κρύβονται δυστυχώς πίσω από το δαχτυλάκι τους».

Διάβασε περισσότερα στο zappit!

Read More

And More