Κ. Καραβάτου: Ανυπομονώ να φορέσω βέρα στο δεξί!

Η γνωστή παροσυιάστρια του ”Κους Κους”, Κατερίνα Καραβάτου, σε λίγες μέρες θα είναι και επισήμως η κυρία Κατσούλη… Σε συνέντευξη που έδωσε στη Real Life μίλησε για τον γάμο, την μπέμπα που περιμένει, το όνομα που θα της δώσουν με τον Κρατερό και παραδέχεται ότι ανυπομονεί να βάλει βέρα στο δεξί.

Είναι κοντά η ημέρα που θα φορέσει βέρα στο δεξί…
”Αν ανυπομονώ, ε; Νομίζω πως θα μου αρέσει πολύ. Δεν το είχα σκεφτεί πριν κάνω την πρόβα της βέρας μου. Αλλά από όταν έκαναν την πρόβα, αισθάνομαι πως θα ήθελα να φτάσει πολύ η ώρα που θα τη φορέσω.”

”…Νομίζω πως στον θρησκευτικό γάμο θα συγκινηθώ πολύ! Όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες, πιστεύω πως θα είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς.”

Πόσο απλά ντυμένη θα μπορούσε να πάει στο δημαρχείο τη μεγάλη μέρα;
”Θα είναι κάτι απλό, αλλά δεν θα πήγαινα και με τα αθλητικά μου… Υποθέτω πως θα φορέσω ένα φορεματάκι που θα μου χωράει, γιατί η κοιλιά μεγαλώνει. Με ενδιαφέρει να γεννηθεί γερό το μωράκι μας και να μην έχει πρόβλημα με τη γραφειοκρατία. Μετά, θα γίνει ένας θρησκευτικός γάμος, όπου θα το γλεντήσουμε δεόντως!”

Η μητέρα της είχε διαισθανθεί ότι η Κατερίνα περιμένει κοριτσάκι…
”Εγώ δεν είχα διαισθανθεί τίποτα. Η μητέρα μου ήταν σίγουρη πως έχω κορίτσι, γιατί είχε περάσει δύσκολη εγκυμοσύνη και ο γιατρός της είπε πως άντεξε επειδή είναι κορίτσι, μιας και ως έμβρυα είμαστε πιο ανθεκτικές. Όταν πέρασα κι εγώ αυτή την περιπέτεια στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, ένιωσε πως θα κάνω κοριτσάκι. Αλλά εμάς δεν μας ένοιαζε καθόλου…”

Ένας άντρας με δυο γυναίκες στο σπίτι…
”Ο Κρατερός είναι από τώρα απελπισμένος. Μου λέει ”άμα σου μοιάζει, τι θα απογίνω;” και είναι τόσο γλυκό αυτό!”

Το όνομα της μπέμπας…
”Είναι παιχνίδι που παίζουμε με τον Κρατερό και έχει πολλή πλάκα. Βρήκα κάποια καταπληκτικά ονόματα. Ένα από αυτά ήταν το Καλλιστώ, μου άρεσε πολύ όπως ακουγόταν το ”Καλλιστώ Κατσούλη του Κρατερού” και ενθουσιάστηκα. Το λέω στον Κρατερό, αλλά ανακαλύψαμε πως η Καλλιστώ ήταν μία από πάρα πολλές ωραίες της αρχαιότητας που ερωτεύτηκε ο Δίας κι έπειτα η Ήρα την έκανε αρκούδα… Να βγάλω εγώ το παιδί μου όνομα γυναίκας που η Ήρα έκανε αρκούδα; Δεν νομίζω… Άρα, τώρα ψάχνουμε ονόματα που ξεφύγανε από την Ήρα!”

Read More

And More