Τα νυχτοπερπατήματα των διασήμων στα Ματογιάννια!

Τα μπανάκια τους στη Μύκονο απόλαυσαν για ακόμη μια φορά οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Το νησί των ανέμων “βούλιαξε” και αυτό το Σαββατοκύριακο και ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν και πολλοί διάσημοι. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε την ώρα που έκαναν τις βόλτες τους στα σοκάκια της Μυκόνου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Καιρνούριου με την Έλενα Παπαβασιλείου, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Νικ Γιαννόπουλος ήταν μερικοί από τους πολλούς που διασκέδασαν στα Ματογιάννια.

Η Κατερίνα Καινούριου και η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκαν να κάνουν μαζί τις βόλτες τους στο κυκλαδίτικο νησί και να απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή. Οι δυο τους ήταν πολύ χαλαρές και ήρεμες και διασκέδασαν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Στη Μύκονο βρέθηκε και ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος πέρασε λίγες στιγμές ξεγνοιασιας μαζί με τους φίλους του, μακριά από το θόρυβο της Αθήνας.

Και η παρέλαση των επωνύμων συνεχίστηκε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου που βρίσκεται στο νησί με τους γιούς της. Η ίδια πόζαρε στο φακό με total white λουκ, την ώρα που έκανε τα ψώνια της στα μαγαζάκια της περιοχής.

Ακόμη, στα σοκάκια του νησιού έκαναν τις βόλτες τους ο γνωστός Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νίκ Γιαννόπουλος, αλλά και το μοντέλο Μπέτυ Κουράκου με την παρέα της.

Read More

And More