Κάρτσωνα- Χατζής: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Το Tlife ήταν εκεί.

Ώρα 19.30 Και το όνομα αυτού Φίλιππος! Η Νίκη Κάρτσωνα συγκινημένη βγήκε από το χώρο της βάφτισης για να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Η νιόπαντροι Βάσια Λόη και Νικόλας Μαδιάς φθάνουν στο Μ.Νάσιουτζικ

Οι πρωτότυπες μπομπονιέρες της βάφτισης με λέξεις που αρχίζουν από το γράμμα Φ!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με εντυπωσιακό φόρεμα

Ώρα 18.05 Ο παίκτης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και του Ολυμπιακού Γιάννης Μπουρούσης φθάνει και μπαίνει στο μουσείο Νάσιουτζικ βιαστικά χωρίς να κάνει δηλώσεις αφού έχει την ευθύνη του πιο σημαντικού ρόλου της βάφτισης, αυτό του νονού!

Ώρα 18.00 Ο Νίκος Χατζής μπαίνει στο χώρο της βάφτισης και κάνει κι αυτός δηλώσεις για το όνομα του μωρού! Είπε ότι είχαν διαλέξει τέσσερα ονόματα και με κλήρωση κατέληξαν σε δυο!

Ώρα 17.50 Φθάνει στο Μουσείο Νάσιουτζικ ο ευτυχής παππούς του μωρού και μπαμπάς της Νίκης Κάρτσωνα και δηλώνει ότι το όνομα του μικρού θα είναι Φίλιππος -Δημήτρης!

Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής βάφτισαν την Κυριακή το απόγευμα το μωράκι τους στο εκκλησάκι του Αγ. Κωνσταντίνου στο κτήμα Νάσιουτζικ. Νονός ήταν ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και καλός φίλος του ζευγαριού, Γιάννης Μπουρούσης.

Η Νίκη εμφανίστηκε νωρίτερα στην εκπομπή TV Weekend και αποκάλυψε το όνομα του παιδιού. Το 13 μηνών αγοράκι λοιπόν θα το βαφτίσουν Φίλιππο και όχι Δημήτρη όπως είναι το όνομα του πεθερού της. Για να καταλήξουν στο όνομα ΄τράβηξαν κλήρο.

Η βάφτιση έγινε λίγο μετά τις 18:00 στο Μουσείο Νάσιουτζικ, στο ίδιο μέρος δηλαδή που παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίζετια από τα σχολικά τους χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαν δώσει ο ένας σημασία στον άλλον. Η πρώτη φορά που συνηδειτοποίησαν ότι αισθάνονται κάτι ο ένας για τον άλλον ήταν το 2001. Μετά από έξι χρόνια σχέσης χώρισαν και δεν είχαν μιλήσει για τρία χρόνια. ‘Οταν όμως πέθανε το σκυλάκι τους, η Νίκη πήρε τηλέφωνο το Νίκο κι από τότε είναι μαζί.

Την βάφτιση οργάνωσε η Planet Cool και στο στολισμό κυριάρχησει το στοιχείο του μπάσκετ αλλά και λέξεις που αρχίζουν από το γράμμα Φ. Στη βάφτιση θα ήταν μόνο λίγοι στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Δες το βίντεο:

Read More

And More