Ε. Παπαρίζου: Η νέα ζωή και ο Σουηδός που την έκανε να ξεπεράσει το χωρισμό της!

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως έχει ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου μετά το χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό μένει στη Σουηδία με την οικογένειά της ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της και τη μεγάλη επιστροφή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της ψυχολογίας της παίζουν οι φίλοι της που είναι συνεχώς το πλευρό της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο νεαρός Ίαν που, σύμφωνα με πληροφορίες, την βοηθά να ξεπεράσει το χωρισμό της και να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Ο Σουηδός φίλος της βγαίνει συχνά μαζί της και την κάνει να ξεχνιέται και να χαμογελά.
Την ίδια περίοδο η Έλενα ανασυγκροτεί τις σκέψεις της και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Όταν, όμως, δεν βρίσκεται στο πατρικό της κάνει βόλτες στο Γκέτεμπουργκ με τις παρέες της.
Όσον αφορά το τραγούδι, η ίδια έδωσε δυο μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο, όπου έμεινε για τέσσερις μέρες. Η τραγουδίστρια προσγειώθηκε την Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να δώσει τις συναυλίες της. Μιλώντας, μάλιστα και στο ραδιόφωνο Super FM της Κύπρου, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: “Βρήκα καταφύγιο στην οικογένειά μου. Πέρασα μια φάση που ήθελα να επιστρέψω στα παιδικά μου μέρη. Η Κύπρος είναι αγαπημένη και αποφάσισα να μην κάνω τίποτα φέτος, εκτός από αυτές τις δυο συναυλίες”.

Read More

And More