Ε. Παπαρίζου: Μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό και είναι εμφανώς αδυνατισμένη κι ευδιάθετη!

Η Έλενα Παπαρίζου τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και με πτήση απευθείας από την Σουδία κατέφθασε στην Κύπρο, όπου ήταν προγραμματισμένο -μεταξύ άλλων- να δώσει κάποιες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Με τη συντροφιά της αδερφής της, Ρίτας, η γνωστή τραγουδίστρια απόλαυσε τα μπανάκια της, αντάλλαξε τα νέα της με στενούς της συνεργάτες και γέλασε με την ψυχή της.

Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”Hello”, η Έλενα κοιτάζει με αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον, ενώ καθρέφτης της ψυχολογίας της είναι και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Μάλιστα, κατάφερε να χάσει 5 κιλά, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός της αναφέρουν ότι βρίσκεται στα καλύτερά της μιας και η ίδια τους έχει δηλώσει ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται νέους έρωτες, καθώς θέλει να ανασυγκροτήσει τη ζωή της και να κάνει restart!

Σε συνέντευξη λοιπόν, στον ”CAPITAL” της Κύπρου, αποκάλυψε σχετικά με τον χωρισμό…: ”Ε, βέβαια, είναι γνωστό άλλωστε ότι έχω χωρίσει με τον Τόνυ. Με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει 12 χρόνια, δεν λες ένα ”αντίο” και κλείνεις την πόρτα και δεν ξαναμιλάς. Τα μισά μου χρόνια τα έχω αφιερώσει σε αυτόν τον άνθρωπο, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί… Την τελευταία προσπάθεια πρέπει όλοι να τη δώσουμε, αλλά όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος. Αν είχα την οποιαδήποτε αμφιβολία, θα έβαζα νερό στο κρασί μου πολύ απλά. Για μένα το Χ είναι Χ, είναι συναίσθημα.”.

Δες φωτογραφίες:

Η Έλενα είναι γνωστό πως αγαπάει τις ποδηλατάδες…

Με την αδερφή της…

Με τον ξάδερφό της, Γιάννη, στη Σουηδία…

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More