“Η Μενεγάκη μου έδωσε 2 εκατ. δραχμές όταν ήθελα να αγοράσω σπίτι!”

Η Ζήνα Κουτσελίνη εργάζεται στην τηλεόραση τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ανακάλυψε, ανέδειξε και συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους παρουσιαστές, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν υπέυθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών στον Alpha και διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος στο Alter.

Στο Down Town έδωσε μία συνέντευξη και περιγράφει πώς βλέπει τα πάντα στην τηλεόραση ενώ λείπει από αυτήν από τον περασμένο Ιούλιο.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση απαντάει: “Δεν μου έλειψε το “κουτί”, μου έλειψε όμως όλη αυτή η καθημερινότητα, η μαγεία, το τρέξιμο, η αγωνία για τα νούμερα την επόμενη μέρα. Το να μην ακούω το φαξ της AGB να έρχεται στο σπίτι μου στις 6.10 το πρωί και με “αναγκάζει” να σηκωθώ, από το κρεβάτι για να το δω, είναι μεγάλη πολυτέλεια για μένα.

Για την Ελένη Μενεγάκη λέει:

“Την Ελένη την αγαπάω πάρα πολύ και μά­λιστα έχω αδικηθεί γιʼ αυτό σε κριτικές, ότι «στο Alter δεν λένε για τη Μενεγάκη, γιατί είναι φίλη της Κουτσελίνη» και άλλα πολλά. Ό,τι είχα να πω στην Ελένη τής το έλεγα πάντα τετ α τετ, ήταν λόγια καρδιάς και η Ελένη είναι άνθρωπος που ακούει. Την Ελένη την έχω σαν αδελφή μου, με την Ελένη ωριμάσαμε τηλεοπτικά παρέα, γιατί εγώ ήμουν 26 χρόνων κορίτσι όταν το 1996 ο ΑΝΤ1 μου ανέθεσε να φτιάξουμε παρέα ένα πρωινό μαζί με την Ελένη, την οποία πίστευε πάρα πολύ.

Όταν αργότερα θέλησα να πάρω ένα σπίτι, η Ελένη ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μου έδωσε τό­τε δύο εκατομμύρια δραχμές δώρο για να πάρω αυτό το σπίτι, δεν το ξεχνάω ποτέ και αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ό,τι κι αν γίνει, η Ελένη είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου ολόκληρη και την αγαπάω ασύλληπτα πολύ. (βουρκώνει, περιμένω λίγα λεπτά μέχρι να ηρεμήσει)

Αυτή τη στιγμή η Ελένη περνάει μία δύσκολη περίοδο – και επαγγελματικά και προσωπικά. Την πο­νάω. (συγκινείται ξανά) Όμως, δεν είχε μια καλή χρονιά και θέλω να είμαι δίκαιη, η εκπομπή της φέτος δεν μου άρεσε, την έβλεπα σχεδόν καθημερινά. Επειδή την Ελένη την ξέρω απέξω κι ανακατωτά, γνω­ρίζω πότε ένιωθε καλά, πότε όχι, ήμουν πάντα το γούρι της όταν την έπαιρνα κάθε πρωί για να της πω τα νούμερα. Φέτος δεν ήταν καλά και το ένιωσα από την πρώτη μέρα, έκανε βήματα και τα ʼκανε με το ζόρι. Θεωρώ ότι, επειδή και η Ελένη είναι ένας έντονα συναισθηματικός άνθρωπος, πρέπει να τολμήσει να ξεφύγει από τον έντονο συναισθηματισμό της, θα πρέπει να κάνει αλλαγές.”

Αν και ακούγεται πως θα αναλάβει η ίδια του χρόνου τον “Καφέ με την Ελένη”, η ίδια απαντά πως δεν της έχει γίνει καμία πρόταση. Για Καραμέρο – Χαριτάτο, πιστεύει πως ήρθαν να τονώσουν αυτή την αλλαγή που χρειαζόταν ο κόσμος, βρήκαν ελεύθερο πεδίο, βρήκαν την Ελένη σε μία κακή χρονιά και σε μία κάκιστη χρονιά το Mega – η χειρότερη επιλογή που έχει κάνει το Mega τα τελευταία χρόνια.

Read More

And More