Μ. Λύτρα: Έχει κάνει botox και πηγαίνει σε ψυχολόγο!

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην εκπομπή “Summer Live” και παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάσημα πηγαίνει σε ψυχολόγο και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ενώ δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει ότι στα 40 της έκανε botox.

“Χρειαζόμουν ψυχολόγο και με έχει βοηθήσει πολύ” , ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια που είχε λάβει μέρος στο Fame Story και πρόσθεσε ότι πρόσφατα έχει κάνει botox και δεν ξέρει αν της αρέσει ακόμη.
Όσον αφόρα το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, η ίδια δήλωσε: “Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να έχω τη δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδί. Αυτό θεωρώ πιο σημαντικό, από το να βγαίνω στην τηλεόραση, ή να κάνω video clip και να τραγουδάω. Αγαπάω τη δουλειά μου, αλλά θα ήθελα οικογένεια…Σίγουρα μετάνιωσα που δεν έχω κάνει ακόμη παιδί. Παρακαλώ το Θεό να μην είναι πολύ αργά. Το θέλω πάρα πολύ και δεν θέλω να αργήσω πολύ. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό είναι ένα δώρο, που έρχεται όταν δεν το περιμένεις”.

Τέλος, στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη, η ίδια είπε: “Είναι κάποιος στη ζωή μου. Είμαστε στην αρχή προς το παρόν και δεν θέλω να το συζητήσω ακόμη”.

Read More

And More