Θ. Ιωαννίδης: “Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα, είναι να δεχτώ την απιστία!”

Με σέξυ καλοκαιρινή διάθεση φωτογραφήθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για τον έρωτα, το φλερτ, τις γυναίκες και την απιστία. Ο 26χρονος ηθοποιός που είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι αποκάλυψε πως η ζωή του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και ότι δεν του είναι εύκολο να αλλάξει το τρόπο ζωής του.

Μιλώντας αρχικά για τον Ηλία Ψινάκη, που γνωρίζει από παιδί, ο Θεοχάρης ανέφερε σε συνέντευξή του στο “ΟΚ!”: “Δηλώνω οπαδός του Ηλία Ψινάκη, γιατί είμαι νέος, με όνειρα άνευ συνόρων και καταστάσεων… Δεν είμαι ο μοναδικός που εμπιστεύεται το ένστικτο και την ικανότητα του Ηλία Ψινάκη”.

Όσον αφορά εκείνους που λένε πως ακολουθεί την πορεία του Σάκη Ρουβά, ο ίδιος ανέφερε: “Δεν απαντάω (σ.σ. σε αυτά), παρά μόνο με τις πράξεις μου. Είμαστε εδώ για να κριθούμε και να προκαλούμε συναισθήματα στο κοινό μέσα από τη δουλειά μας. Εκεί αποσκοπώ εγώ”.
Για την Eurovision και την απόφαση να απορρίψουν τη συμμετοχή του, ο νεαρός ηθοποιός είπε: “ Με στενοχωρεί που επικαλέστηκαν κάτι τόσο ανάρμοστο για να κάνουν αυτό που θέλουν τη δεδομένη στιγμή για δικούς τους λόγους. Τη στιγμή μάλιστα που μας είχαν δώσει οι ίδιοι το ΟΚ για να προετοιμαστούμε με τόσο πάθος και σκληρή δουλειά για την παρουσίασή μας στον ελληνικό τελικό”.

Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε πως έχει δεχτεί απόρριψη από γυναίκα, ότι δεν του αρέσει να φλερτάρει χωρίς λόγο και ότι ΄χει δεχτεί μέχρι και απιστία. “Νομίζω ότι επιδιώκω να πονώ, περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε στον έρωτα. Δεν ξέρω γιατί, μα το κάνω. Μπορεί και να μου αρέσει, δεν ξέρω… Το πιο ακραίο που έχω κάνει για ένα μεγάλο έρωτα είναι ότι έχω δεχτεί την απιστία”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More