Η Ήβη Αδάμου στη Eurovision με την Κύπρο το 2012

H Ήβη Αδάμου θα είναι η καλλιτέχνις που θα φέρει το βάρος να ξεχωρίσει η Κύπρος στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision το 2012.

Η Ήβη αναμένεται να ταξιδέψει στο Αζερμπαιτζάν για να βγάλει την Κύπρο από το βάλτο των τελευταίων χρόνων στη Eurovsion. Η γειτονική χώρα έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν καταφέρνει ούτε να πλασαριστεί στον τελικό. Έτσι το κρατικό κανάλι αποφάσισε να κάνει απ’ ευθείας ανάθεση στην νεαρή και πολλά υποσχόμενη Κύπρια τραγουδίστρια.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Κωνσταντίνου, από την κυπριακή ιστοσελίδα showtime-cy, αποκάλυψε στο yupi.gr τα σχέδια της ΡΙΚ για την επόμενη εκπροσώπηση της Κύπρου από την 17χρονη τραγουδίστρια: «Η Ήβη θα είναι η μοναδική υποψήφια στον κυπριακό τελικό. Μετά την περσινή “τραγωδία”, αποφασίστηκε από το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, να γίνει απευθείας ανάθεση σε έναν Κύπριο καλλιτέχνη που μπορεί να σταθεί επάξια πάνω σκηνή» εξηγεί στο yupi, ο Κώστας Κωνσταντίνου.

Ο κυπριακός τελικός που θα αναδείξει και το κομμάτι με το οποίο θα βρεθεί στην τεράστια πίστα της Eurovision η Ήβη δεν έχει φυσικά αποφασιστεί ακόμη. Όσον αφορά τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Κύπρια τραγουδίστρια, θα είναι συνολικά τρία: «Η Ήβη αποφασίζει ποια θα είναι τα τρία κομμάτια. Έχει ήδη κάνει κάποιες επιλογές, αλλά τα κρατάει ως άσους στο μανίκι της!» δήλωσε ο Κώστας Κωνσταντίνου.

Πολύ πιθανό είναι πάντως τα τραγούδια να είναι τελικά περισσότερα, αφού απομένουν το λιγότερο 2 μήνες μέχρι την τελική απόφαση.

Read More

And More