Κωνσταντίνος & Αννα – Μαρία: Οικογενειακές διακοπές στο Πόρτο Χέλι!

Στο Πόρτο Χέλι θα περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου ο Κωνσταντίνος με την Άννα – Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Όλη η οικογένεια του τέως βασιλιά θα βρεθεί στην Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ης “Real Life”, o Κωνσταντίνος και η Άννα – Μαρία βρίσκονται ήδη στην πολυτελέστατη βίλα που νοικιάζουν κάθε χρόνο στο Πόρτο Χέλι. Μαζί τους είναι η μεγάλη τους κόρη Αλεξία με τα παιδιά της Αριέττα, Άννα – Μαρία και Κάρλος. Όλοι μαζί απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην περιοχή, αλλά και τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα, αναμένεται να φθάσουν στο εξοχικό ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο Νικόλαος και η Τατιάνα που παντρεύτηκαν πέρσι στις Σπέτσες και τα μικρότερα παιδιά του Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και Φίλιππος.
Όσον αφορά τον Παύλο, την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους θα έρθουν στη χώρα με το σκάφος του Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, του πατέρα της Μαρί Σαντάλ και ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κρουαζιέρα στα γύρω νησιά τον Δεκαπενταύγουστο.

Τέλος, ο Νικόλαος και η Τατιάνα που πριν από λίγες μέρες έκαναν μια ρομαντική κρουαζιέρα στα Δωδεκάνησα θα έρθουν από το Λονδίνο, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Ενώ, πριν φύγουν από τη Ελλάδα θα κάνουν ένα μικρό ταξιδάκι στις Σπέτσες.

Read More

And More