Κι όμως η κυρία της φωτογραφίας είναι μεγάλη pop star περασμένης δεκαετίας. Ποια είναι;

Σου θυμίζει κάτι η κυρία με τα μαύρα και τον τεράστιο σταυρό στο στήθος; Όχι δεν είναι κάποιο μέλος ακραίας χριστιανικής οργάνωσης που τραγουδά για τη σωτηρία του πλανήτη από την καταστροφή. Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες στις αρχές του ’90 με ένα τουλάχιστον τραγούδι στο ενεργητικό της, που θα μείνει στην ιστορία.

Ναι, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο η κυρία της φωτογραφίας με τα παραπανίσια κιλά το χτένισμα Harry Potter και τον τεράστιο μοναστηριακό σταυρό είναι η Sinead O’Connor. Η εκκεντρική τραγουδίστρια με το ξυρισμένο κεφάλι και την αξέχαστη επιτυχία nothing compares to you.

Και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός δεν την συνέλαβε σε δική της συναυλία, αλλά να κάνει backing vocals (δηλαδή δεύτερη φωνή) σε συναυλία του Natty Wailer (φωτό αριστερά) στην Ιρλανδία. Η Sinead η οποία μένει τα τελευταία χρόνια στην Ιρλανδία επισκέφθηκε τον καλλιτέχνη και την μπάντα του, στο The Bray Sea Side Festival εχθές το βράδυ και θέλησε να κάνει support χαρίζοντας την φωνή της για δεύτερη φωνή.

Δες την ερμηνεία της

Read More

And More