Ξανά στο νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου!

Η συναισθηματική φόρτιση όσο περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών της, το άγχος, η αγωνία και ο φόβος, δημιούργησαν δυστυχώς χθες στις 5 τα ξημερώματα μια νέα κρίση στην Ορθούλα Παπαδάκου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους γονείς της στην ιδιωτική κλινική. Ο λόγος ήταν επίσης, ότι είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, που είχε και την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα σε χέρια και κεφάλι και τρέμουλο στο δεξί πόδι.

”Η Ορθούλα είχε ξανά μια κρίση στις 5 το πρωί και μπήκε στο νοσοκομείο. Όπως καταλαβαίνετε, έπειτα και από το δεύτερο αυτό συμβάν θα πρέπει να γίνουν κατεπειγόντως περαιτέρω εξετάσεις. Ανησυχούμε πολύ για τ’ αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Άλλωστε ό,τι κι αν δείξουν οι εξετάσεις, εμείς θα είμαστε συνεχώς δίπλα της για να την εμψυχώνουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μόνη της”, δήλωσε στην Espresso η νύφη της, Μάντα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα μάλιστα, είχε δηλώσει μόλις χθες στην εφημερίδα: ”Φοβάμαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να ζει μέσα στην ελευθερία. Θέλω να ζω τη ζωή μου και είναι φοβερό για μένα να κλειστώ μέσα στο σπίτι για οποιονδήποτε λόγο. Θέλω να γυμνάζομαι να βγαίνω έξω… Φοβάμαι μη μου συμβεί κάτι πιο σοβαρό το οποίο δεν ελέγχεται και μου κάνει πιο μεγάλη ζημιά.”.

Read More

And More