Δ. Νομικού: Δεν έχω κρύψει τίποτα αλλά Θα μιλήσω ανοιχτά μόνο για τον άντρα που θα παντρευτώ!

H όμορφη Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Life & Style” και μιλά για τις φιλίες στο χώρο της, τον έρωτά της, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και τον γάμο. Αναφέρει ότι από αυτή τη χρονιά βγήκε κερδισμένη διότι έγινε φίλη με τον Γιώργο Καπουτζίδη κι άλλα δύο – τρία άτομα και τόνισε:

”Για μένα οι φίλοι έχουν τη μεγαλύτερη αξία από όλα. Έχω λίγους, αλλά πραγματικούς και είμαι τρισευτυχισμένη που είναι μέρος της ζωής μου. Και σε πιο προσωπικό επίπεδο όμως, ναι, άλλαξαν πολλά και νομίζω προς το καλύτερο.”.

Σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη και το γεγονός ότι δεν το παραδέχονται κι αποφεύγουν να φωτογραφίζονται μαζί…

”…Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα άβολα, που είδα πολλά φωτομοντάζ, που άκουσα πολλά που δεν ισχύουν. Καταλαβαίνω ότι όλοι τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν, ας καταλάβουν όμως, κι εκείνοι ότι το μόνο που πάντα ήθελα είναι να κρατάω κάποια πράγματα για μένα… Δεν καταλαβαίνω τους άτυπους κανόνες που λένε ότι τα πρόσωπα που εκτείθενται στα μέσα ενημέρωσης είμαστε υποχρεωμένα να κάνουμε δηλώσεις και να φωτογραφιζόμαστε σε πολύ προσωπικές μας στιγμές. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου και προσπαθώ να απασχολώ μόνο μέσα από αυτή. Στο κάτω κάτω, δεν έχω κρύψει τίποτα, απλώς δεν το έχω διαφημίσει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει… Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο σωστός χειρισμός, ειδικά σε τόσο λεπτά ζητήματα. Γι’ αυτό ακολουθώ το ένστικτό μου, το οποίο μου λέει να μιλήσω ανοιχτά μόνο για τον άντρα μου, τον άντρα που θα παντρευτώ. Οπότε σας διαβεβαιώνω, πως θα αργήσω πολύ ακόμα να κάνω δημόσιες δηλώσεις για τα προσωπικά μου.”

Ζήλεια
”Δεν ζηλεύω, αλλά δεν αδιαφορώ κιόλας. Αν μου δώσει το δικαίωμα να ζηλέψω, τότε ξυπνάει μέσα μου ο Σκορπιός, θα τον δαγκώσω και θα πονέσει.”

Είναι σταθερή, της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις
”Ναι. Όταν είμαι σε σχέση, είμαι απόλυτα πιστή κι αφοσιωμένη. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα και δεν ψάχνω κάτι άλλο. Βέβαια, όταν ξεκινάς μια σχέση, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα κρατήσει χρόνια. Αυτό φαίνεται στην πορεία.”

Επιπλέον, η Δούκισσα παραδέχεται ότι όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στο Just the two of us και τη νέα σεζόν, απλά περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού για να πουν περισσότερα και σχετικά με το αν είναι έτοιμη ν’ αναλάβει μόνη της την παρουσίαση μιας εκπομπής, δήλωσε:

”Στην τηλεόραση δεν είσαι ποτέ μόνος. Και αν έχεις την ψευδαίσθηση ότι εσύ είσαι μόνο και ότι μπορείς να καταφέρεις χωρίς τη βοήθεια των συνεργατών σου, τότε έκανες το μεγαλύτερο λάθος. Υπάρχει πάντα μια ομάδα που σε στηρίζει και σε καθοδηγεί. Από εμένα δεν θα ακούσετε ποτέ μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις. Η αλήθεια πάντως, είναι πως αυτή η χρονιά θα έχει πολλές προκλήσεις. Περιμένετε και θα δείτε…”

Τη θεωρούν μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Η ίδια πώς αισθάνεται;
”Τους ευχαριστώ για τα… υπερβολικά τους λόγια, αλλά νιώθω όμορφη μόνο όταν είμαι ευτυχισμένη. Έχει τύχει να είμαι ξενυχτισμένη, πεινασμένη, άρρωστη και όμως, να νιώθω πανέμορφη. Από την άλλη, μπορεί να με έχουν περιποιηθεί οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου και να νιώθω άσχημη… Έχω ανασφάλειες. Ποιος δεν έχει; Είμαι όμως, απόλυτα συμφιλιωμένη μαζί τους.”.

Read More

And More