Αύριο τα βραβεία MAD! Δες τις καλύτερες στιγμές τους μέχρι τώρα

Λίγες ώρες πριν την 8η απονομή των MAD Video Music Awards το TLIFE σου θυμίζει τις καλύτερες στιγμές από τις περασμένες χρονιές. Συνεργασίες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και remix που έγιναν το hit του καλοκαιριού. Απόλασυσε συγκεντρωμένες όλες τις εμφανίσεις που άφησαν εποχή…

2004 – Θυμάστε την Άννα Βίσση να τραγουδά το “Είσαι” περιτριγυρισμένη από πανέμορφα μοντέλα; Όχι; Δείτε το βίντεο παρακάτω με το φαντασμαγορικό φινάλε της πρώτης απονομής των βραβείων.

2005 – Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει δυναμικά με ένα άλμπουμ που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Δάντη. Θυμάσαι τους σέξι χορευτές, πάνω στα ψηλοτάκουνα; Γιατί, όλα εδώ πληρώνονται…να δουν έστω και για λίγα λεπτά πως είναι να χορεύεις σε γόβα!

2006 – Όταν το κλασικό συναντά το σύγχρονο, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Η Μισιρλού του Μίκη Θεοδωράκη – στη διασκευή των Black Eyed Peas – τραγουδισμένη από την μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Stereo Mike στο hip hop μέρος του τραγουδιού. Η diva εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου μέσα στην στενή μαύρη τουαλέττα, σίγουρα έδινε άλλο τόνο στο θέαμα.

2007 – H χρονιά αυτή είχε ένα αέρα από το εξωτερικό. Εκτός από τους Reamon που ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων είχαν την ευκαιρία να απολαύοσυν και τους Sunrise Avenue να τραγουδούν την μεγάλη επιτυχία τους “Fairytale gone bad”

2008 – Κι εκεί που χορεύεις την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία των Stavento “Μέσα σου”, ακούγεται η φωνή της Παπαρίζου. Το remix αναμένεται να σπάσει τα airplay όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι…δες την Έλενα πιο sexy από ποτέ!

2009 – H Πολυαναμενόμενη επιστροφή της Δέσποινας Βανδή είναι γεγονός. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο sexy ασημί φόρεμα της η Δέσποινα τραγουδά την ολοκαίνουρια επιτυχία της “Υπάρχει Ζωή”!

2010 – H Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται σε μια εκρηκτική διασκευή μαζί με τον Dan Balan στο ανεβαστικό Chica Bomb. Ένα τραγούδι σύνθημα όλου του περσινού καλοκαιριού! “Τα λέμε”!

…και το πάρτυ συνεχίζεται. Όσες δεν προλάβατε να πάρετε εισιτήριο για τα βραβεία, μείνετε στο TLIFE και μάθετε από “πρώτο χέρι” όλα τα juicy νέα!

Read More

And More