Τα γενέθλια του Λάκη και η τούρτα “Manta-Lakis”!

Ο Λάκης μπορεί να βρίσκεται κάθε χρόνο στη Μύκονο, αλλά αυτή τη φορά για να γιορτάσει τα 58α γενέθλιά του επέλεξε την Μήλο μακριά από τους παπαράτσι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “People” ο Λάκης Γαβαλάς έσβησε κεράκια ως μαυροφορεμένη Μανταλένα και ξεφάντωσε στο πριβέ πάρτι του για να πνίξει τον καημό του. Γύρω στις 9 το βράδυ φόρεσε τα καλά του και πήγε στην ψαροταβέρνα “Χρήστος” όπου είχε διαμορφωθεί ειδικά για το γενέθλιο πάρτι. Καλεσμένη ήταν η Έλλη Στάη με τον σύζυγό της, ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος και άλλοι πολλοί φίλοι του εορταζόμενου.

Μπορεί ο Λάκης να μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις αλλά αυτή τη φορά, ήταν πραγματικά το ..κάτι άλλο! Ντυμένος με ένα μαύρο φόρεμα ως Μανταλένα θέλησε να διακωμωδήσει την τωρινή δεινή θέση του λόγω του οικονομικού προβλήματος. Το κλου όμως της βραδιάς ήταν η τούρτα του η οποία έγραφε πάνω: “Να τα εκατοστήσεις! ΜANTA-LAKIS”!

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία του φαγητού επιχειρηματίες, μοντέλα και κοσμικοί εγκατέλειψαν τα τραπέζια τους και άρχισαν να χορεύουν βαριές ζεμπεκιές και τσιφτετέλια και να πετάνε δεκάδες λουλούδια!

Read More

And More