Γ. Καραμίχος: “Στα 37 μου, βιώνω τον έρωτα αλλιώς”

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην εφημερίδα “Real news” για τον έρωτα, την τηλεόραση, για το πως βλέπει το lifestyle, αλλά και για τους Αγανακτισμένους!
Ο γνωστός ηθοποιός για τον έρωτα δήλωσε: “Την τρέλα του έρωτα την έχω ζήσει, δεν το συζητάμε. Τώρα στα 37 μου, τον βιώνω αλλιώς. Συνήθως, εγώ είμαι που φεύγω πρώτος, μόλις μυριστώ το τέλος της ουσιαστικής σχέσης.”
Όσον αφορά την τηλεόραση αποκάλυψε: “Τα τελευταία 10 χρόνια είχα τουλάχιστον 300 μέρες τον χρόνο γύρισμα σε σίριαλ ή στο σινεμά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που νιώθω πλήρως απενοχοποιημένος παίζοντας στην τηλεόραση. Θεωρώ υποκριτικό να λες πως παίζεις εκεί μόνο για τα λεφτά. Είναι δουλειά με μεγάλη ευθύνη γιατί μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων.”
Στη συνέχεια μίλησε για το lifestyle που δεν τον αφορά και την εμπειρία που πέρασε με κάποιον: “Τις προάλλες στη Νίσυρο όπου έκανα ελεύθερο κάμπινγκ, άκουσα από κάποιον το φοβερό “αμάν βρε παιδί μου, δεν βαρέθηκες να είσαι όλη μέρα με τα ίδια ρούχα, μια βερμούδα και ένα παρεό; Πρέπει να διατηρήσεις και ένα όνομα”. Και του απάντησα: “Α ναι; Για μένα τα ονόματα αφορούν μόνο την εφορία και τον στρατό. Έχω τελειώσει με αυτά. Είμαι καθαρός. Μπορώ στην υπόλοιπη ζωή μου να χαιρετάω τους φίλους μου και να χαμογελάω;”
Τέλος για το Σύνταγμα και την κατάσταση που υπάρχει είπε: “Δύο φορές πήγα στο Σύνταγμα και με έπιασε η ψυχή μου με τόσο πλαστικό μπουκάλι πεταμένο.. Έχουμε τους “βρωμιάρηδες” στη Βουλή. Δεν χρειάζεται να γίνουμε και εμείς.”

Read More

And More