Oh, mon dieu! Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ ούρησε στο διάδρομο του αεροπλάνου!

Oh, mon dieu! Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός έκανε την ανάγκη του στο διάδρομο αεροπλάνου!

Ήταν η πτήση Παρίσι – Δουβλίνο της αεροπορικής εταιρείας City Jet. Όλα κυλούσαν ομαλά λίγο πριν την απογείωση μέχρι που ο γνωστός γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ αποφάσισε οτι ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με μια επιβάτη, ο 62χρονος ήταν εμφανώς μεθυσμένος και λίγο πριν από την απογείωση προσπάθησε να σηκωθεί όταν οι επιβάτες κλήθηκαν να δέσουν τις ζώνες των καθισμάτων τους φωνάζοντας: “Θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω.”

Όταν μια αεροσυνοδός του ζήτησε να καθίσει και να περιμένει 15 λεπτά μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο, εκείνος είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει. “Και εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε και τα έκανε στο πάτωμα,” δήλωσε η επιβάτης στο ραδιόφωνο.

“Κανένας δεν είπε τίποτα. Όλα έγιναν διακριτικά. Ο κ. Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο κάθισμά του και το αεροπλάνο καθυστέρησε τη διαδικασία απογείωσης για να καθαριστεί.”

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας δήλωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πτήση AF5010. Δεν διευκρίνισε αν η εταιρία σκοπεύει να κινηθεί δικαστικώς εναντίον του ηθοποιού.

“Θα επιβεβαιώσω μόνο ότι πράγματι ούρησε στο αεροσκάφος,” δήλωσε η εκπρόσωπος της θυγατρικής εταιρίας της Air France-KLM, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1.

Read More

And More