Rihanna: Οι διακοπές στη Σαντορίνη και το κρυφτούλι με τα media!

H διάσημη τραγουδίστρια κάνει τα πάντα για να μην μαθευτεί πότε θα φθάσει στο νησί και σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει! Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η πανέμορφη τραγουδίστρια θα περάσει αρκετές μέρες των διακοπών της στη Σαντορίνη.

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι θα φθάσει στις 20 Αυγούστου, μετά ότι θα φθάσει πολύ νωρίτερα… Όλοι θέλουν να τη δούν και κυρίως οι δημοσιογράφοι. Εκείνη όμως ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και το κρυφτούλι με τους παπαράτσι…

Έτσι κανείς δεν ξέρει ούτε σε ποιο πολυτελές ξενοδοχείο θα μείνει ούτε πότε θα φθάσει, ούτε ακόμα αν θα φθάσει με ελικόπτερο, αεροπλάνο ή σκάφος!

Το σίγουρο είναι ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ζήτησε η σουίτα της να έχει θέα στην καλντέρα, για να μπορεί να απολαμβάνει όλη τη μέρα την εκπληκτική θέα, προστατευμένη απο τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως τις κάμερες και τους παπαράτσι.

Αυτή τη φορά η Rihanna δεν είχε τρελές απαιτήσεις…Αυτό που ζήτησε με επιμονή, ήταν να μείνουν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες μακρια από το ξενοδοχείο.. Λέτε να τα καταφέρει και φέτος; Στην περσινή επίσκεψή της στο νησί πάντως κανείς δεν κατάφερε να την φωτογραφήσει…

Read More

And More