Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου τους!

Ο Λιάγκας Junior ήρθε στη ζωή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στις 19 Απριλίου, κι από τότε οι δύο παρουσιαστές πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ μάλιστα, δεν τον αποχωρίζονται λεπτό. Ο μικρός Γιαννάκης λοιπόν, που σήμερα είναι 4 μηνών, μπορεί όλο αυτό το διάστημα να απολάμβανε τις πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές με τη μαμά Φαίη και τον μπαμπά Γιώργο, τώρα όμως, ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του μεγάλη βουτιά… στην κολυμπήθρα και να ονομάζεται και επίσημα Γιάννης.

Κι αυτό διότι το ζευγάρι, όπως διαβάσαμε στο People, έχει ήδη αποφασίσει πότε και πού θα τον βαφτίσουν και μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τις πρώτες προετοιμασίες… Οι δυο τους λοιπόν, σχεδιάζουν να βαφτίσουν το γιο τους την άνοιξη του 2012.

”Υπολογίζουν ότι τότε θα είναι όλα έτοιμα και θα μπορούν να ανταποκριθούν παράλληλα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Λένε ότι η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί κάπου στα μέσα Μαΐου, αφού ο μικρός θα έχει γιορτάσει και τα πρώτα του γενέθλια”, δήλώσε στο περιοδικό στενός φίλος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

”Διανύουν μια υπέροχη περίοδο της ζωής τους. Ο Γιώργος δεν κρύβει τη χαρά του για το μωρό και είναι πολύ ευσυγκίνητος με το γιο του. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερο και πολλές φορές καυστικό χιούμορ και επαγγελματική αυστηρότητα, αλλά όλα αυτά χάνονται μπροστά στο μικρό Γιάννη. Θέλει να ζει όλες τις στιγμές του μεγαλώματος του παιδιού. Η Φαίη είναι μια απόλυτα αφοσιωμένη μητέρα, που, όμως, δενξεχνάει ποτέ και το ρόλο της συζύγου προσπαθώντας να ευχαριστεί και να φροντίζει και τα δύο αγόρια της, όπως λέει χαρακτηριστικά”, συμπλήρωσε το ίδιο πρόσωπο στη συνέχεια.

Πού θα γίνει όμως η βάφτιση; Όπως δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού: ”Θέλουν η βάφτιση να γίνει στο χωριό από όπου κατάγεται η Φαίη, τα Άνω Πορόια Σερρών… Η επιθυμία τους είναι να γίνει εκεί η τελετή και το γλέντι με παραδοσιακό τρόπο, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα του τόπου.”.

Επιπλέον, οι μπομπονιέρες, θα αγοραστούν από το Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, κάτι που έκαναν και στο γάμο τους, αφού η Φαίη στηρίζει αρκετά χρόνια με όποιον τρόπο μπορεί το έργο που γίνεται εκεί.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More