Η Ελληνίδα που πήρε τη θέση της Cheryl Cole στο βρετανικό X-Factor!

Τη θέση της Cheryl Cole στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X-Factor πήρε η ελληνο-ιρλανδή καλλιτέχνης Tulisa Contostavlos. Η 23χρονη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα N-Dubz ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το αγγλικό κοινό.

Η νεαρή Tulisa έχει ήδη αποκτήσει αγγλικό fan club από τα πρώτα της κιόλας βήματα στο τραγούδι και μάλιστα οι θαυμαστές της λατρεύουν την ελληνική της πλευρά! Η ίδια γεννήθηκε μέσα σε μουσική οικογένεια στη γειτονιά Camden του Λονδίνου και είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν ακόμη παιδί και η ίδια κλήθηκε να μείνει με την μητέρα της και να την φροντίσει, αφού έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή.

Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε ως μέλος του hip-hop γκρουπ N-Dubz μαζί με τον ξάδερφο της Dino “Dappy” Contostavlos και έναν παιδικό της φίλο τον Richard “Fazer” Rawson. Σιγά -σιγά έγιναν γνωστοί και έτσι της έγινε και η πρόταση αυτό το καλοκαίρι να συμμετάσχει στο 8o αγγλικό X-Factor.

Η Cheryl Cole μάλιστα που ήταν η προηγούμενη κριτής στο παιχνίδι είναι θαυμάστρια της 23χρονης Tulisa και λίγο πριν την έναρξη τον γυρισμά των του παιχνιδιού, της έδωσε τις συμβουλές της.

Δες ένα από τα video clip των N-Dubz:

Read More

And More