Η Ελεονώρα Μελέτη θα γίνει νονά! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση

Μετά το γάμου του καλού της φίλου Πάνου Καλλίτση που έγινε στο Λουτράκι, η Ελεονώρα Mελέτη θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στην εκκλησία ως νονά της πολυαγαπημένης της ανηψιάς. Η γνωστή παρουσιάστρια θα βαφτίσει την κόρη του αδελφού της Δημήτρη.
Η βάφτιση της κόρης του αδελφού της και της Δέσποινας Γαβριηλίδη, που παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια στη Σαρωνίδα, θα γίνει το Σάββατό στη Κεφαλονιά, τη γενέτειρα της γνωστής παρουσιάστριας, στην οποία βρίσκεται η ίδια τις τελευταίες μέρες για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η μικρούλα που είναι η αδυναμία της Ελεονώρας και όλης της οικογένειας θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της Μαρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο της βάφτισης θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Κεφαλονιά με φόντο το Ιόνιο Πέλαγος και η οικογένεια της μικρής έχει φροντίσει για όλες της λεπτομέρειες. Τόσο η Ελεονώρα όσο και η μητέρα της είναι πολύ ενθουσιασμένες με την μικρή και αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορουν στην πριγκίπισσα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της οικογένειας.
Ωστόσο, στην Κεφαλονιά η οικογένεια της Ελεονώρας θα γιορτάσει σε οικογενειακό κύκλο, αλλά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτυ για τη βάφτιση της μικρής στην Αθήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η γνωστή παρουσιάστρια θα κάνει την επόμενη Κυριακή ένα πάρτυ στο σπίτι της στην Αθήνα για τους φίλους της.
Όσο για την εμφάνιση της Ελεονώρας στα βαφτίσια, η ίδια θα φορέσει, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της “Espresso” ένα ιβουάρ δαντελένιο φόρεμα με vintage στοιχεία, που έχει σχεδιάσει η Λένα Κατσανίδου, το οποίο έχει φτιαχτεί και στην junior εκδοχή του για να το φορέσει η βαφτιστήρα της.
Το μακιγιαζ και τα μαλλιά της θα το επιμεληθεί κατά πάσα πιθανότητα η ίδια, αφού ο καλός της φίλος και κουμπάρος Πάνος Καλλίτσης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να πάει το Σάββατο στην Κεφαλονιά. “Αυτήν την περίοδο έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δυστυχώς δεν θα μπορώ να βρίσκομαι στην Κεφαλονιά. Απ’ ό,τι ξέρω η βάφτιση θα γίνει σε οικογενειακό κύκλο και η Ελεονώρα θα επιμεληθεί η ίδια για το μακιγιαζ και τα μαλλιά της”, δήλωσε ο γνωστός hair stylist και make-up artist στο TLIFE.
Ακόμη, το TLIFE επικοινώνησε και με την μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας, την κυρία Μαρία Μελέτη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη για τη βάφτιση της εγγονούλας της, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση για το ευτυχές γεγονός.
Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσει!

Read More

And More