Ε. Μενεγάκη: Έρχεται 30% μείωση της αμοιβής της!

Μπορεί ο “Καφές με την Ελένη” να είναι μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του Alpha, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να πάρει το “πράσινο φως” αν η παρουσιάστρια της δεν δεχθεί να γίνει μείωση 30% στο αρχικό της, μεγαλοπρεπές συμβόλαιο, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, η Ελένη Μενεγάκη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα της μεγάλης σύσκεψης που θα γίνει στις 30 Αυγούστου στο Λουξεμβούργο με αποκλειστικό θέμα τον Alpha. Οι Γερμανοί είναι σαφείς: “Ψαλίδι” στα υπέρογκα συμβόλαια. Βέβαια, η Ελένη έχει ένα ισχυρότατο συμβόλαιο, αλλά σε καιρό κρίσης, όλα τα συμβόλαια σπάνε και επαναδιαπραγματεύονται.
Πηγές αναφέρουν ότι παρά τη μικρή επένδυση σε σχέση με όλο το RTL, τα μεγάλα στελέχη της μητρικής εταιρείας είναι πολύ εκνευρισμένα με το “μαύρο πρόβατο” που λέγεται Alpha, καθώς την περασμένη χρονιά έχασαν 25 εκατ. ευρώ.
Στο Λουξεμβούργο, πάντως θα πέσουν στο τραπέζι προτάσεις συγχώνευσης, αλλά ακόμη και υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Read More

And More