Νικολαος – Τατιάνα: Πώς πέρασαν στην επέτειο του γάμου τους; Δες φωτογραφίες

Στις Σπέτσες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους ο Νικόλαος και η Τατιάνα. Το γνωστο ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο στο γραφικό νησάκι του Αργοσαρωνικού βρέθηκε στα ίδια μέρη και απόλαυσε το ρομαντικό του δείπνο.
Όπως είχε αναφέρει και το TLIFE, το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να περάσει την πρώτη επέπετειο του γάμου του στις Σπέτσες, αφού εκεί είχε γίνει η πρόταση του Νικόλαου στην Τατιάνα.

Σύμφωνα με την “Real Life”, οι δυο τους έφθασαν στο νησί στις 24 Αυγούστου και έμειναν στο ξενοδοχείο “Ποσειδών”, όπου η Τατιάνα είχε περάσει πέρσι την τελευταία νύχτα της ως single και λίγο αργότερα πήγαν με άμαξα σε ένα από τα γνωστά εστιατορια της περιοχής για να δειπνήσουν.
Η Τατιάνα φορούσε ένα κοραλί coctail φόρεμα με χρυσά πέδιλα και ήταν πολύ κομψή και όμορφη. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι. “Θέλαμε να ζήσουμε και πάλι την περσινή μέρα και αποφασίσαμε να έρθουμε στο ξενοδοχείο που περάσαμε την τελευταία μας μέρα ως εργένηδες… Οι Σπέτσες έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, γιατί είναι το μέρος όπου έκανα στην Τατιάνα την πρόταση γάμου και φυσικά το νησί που παντρευτήκαμε””, αποκάλυψε ο Νικόλαος.

Το ίδιο συγκινημένη ήταν ομως και η Τατιάνα: “Θέλαμε να ξαναζήσουμε τις στιγμές του γάμου μας. Είμαι πολύ συγκινημένη και γεμάτη συναισθήματα για την αποψινή βραδιά”, δήλωσε. Ακόμη, η ίδια πρόσθεσε πως αγαπά πολύ την Ελλάδα, προσπαθεί να μάθει να μιλά ελληνικά και να μαγειρεύει τις αγαπημένες σπεσιαλιτέ του Νικόλαου. Ενώ, αναφορικά με το αν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, δήλωσε: “Θέλουμε παιδιά αλλά όχι ακόμη. Τώρα ζούμε τις στιγμές του γάμου μας”.

Read More

And More