Ε. Μελέτη: Έγινε κοκκινομάλλα! Δες το νέο της Look!

Μόλις δύο ημέρες πριν στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη στη Σαρωνίδα, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ της εκπομπής της!

Καθώς η μητέρα της, Μαρία, μαζί με όλο το συνεργείο κάθονταν κι απολάμβαναν το καφεδάκι τους, όπως διαβάσαμε στο ”People”, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού η 32χρονη παρουσιάστρια και τους λέει διστακτικά: ”Γεια σας! Πώς σας φαίνεται;”. Η ίδια είχε ήδη αρχίσει από χθες να ενημερώνει τους φίλους της, μέσω του twitter, για την νέα αλλαγή… Κανένας όμως δεν περίμενε ότι η αλλαγή αυτή θα είναι ριζική!

Τότε η μητέρα της, που δεν την αναγνώρισε, παρά μόνο όταν η Ελεονώρα μίλησε, είπε: ”Είσαι ίδια η Ριάνα! Τώρα έγινε απόλυτα ροκ. Δηλαδή, αυτό που πραγματικά είναι.”

Και η Ελεονώρα συμπλήρωσε: ”Πάντα κάνω μια αλλαγή στο στυλ μου και κυρίως στα μαλλιά μου… Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασα για άλλη μια φορά το μακρύ μαλλί. Τελικά είδα ότι δεν μου πήγαινε, δεν μου άρεσε κι έτσι σήμερα το πρωί το έκοψε και το έβαψα κόκκινο. Το μακρύ μαλλί το ένιωθα κάπως ξένο, οπότε προχώρησα σε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα. Το κόκκινο μου αρέσει πολύ!”

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο ”People” Που κυκλοφορεί!

Read More

And More