Ρ. Θρασκιά: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στον 5ο μήνα!

Η Ράνια Θρασκιά φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά, καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε για τον ερχομό του τέταρτου μέλους στην οικογένεια της ίδιας και του συζύγου της, Ανδρέα Φωτόπουλου. Επιπλέον, αποκάλυψε πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού.

”Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αναλάβω την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού με μια εξαιρετική συνεργασία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει… Είναι μια νέα και φρέσκια ιδέα, που ακουμπάει στην ιδιαιτερότητα των στιγμών που βιώνουμε τώρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ράνια, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

”Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία βασίστηκα πάντα στην ειλικρίνεια και το σεβασμό. Αυτές είναι κι οι αρχές που διέπουν αυτή τη συνεργασία. Αυτονόητο είναι λοιπόν, πως όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη μου ενημέρωσα τους ανθρώπους με τους οποίους συζητούσα για την καινούργια μας εκπομπή.”.

Σχετικά με το ότι τον τελευταίο χρόνο δεν ανέφερε ποτέ ότι θέλει να γίνει για δεύτερη φορά μαμά
”Κατ’ αρχάς, αυτές είναι συζητήσεις που γίνονται καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών! Ακόμη, όμως, και όταν αναφερόμασταν με τον Ανδρέα και τους δικούς μας ανθρώπους στο θέμα, δεν είχαμε μια έτοιμη απάντηση γι’ αυτό. Μας προβλημάτιζε αν θέλαμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Από τη μία μας χαροποιούσε ως σκέψη, αλλά από την άλλη δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε την ισορροπία που έχουμε με ένα δεύτερο παιδί.”

Εδώ και 5 μήνες δεν είχε μαθευτεί ότι είναι έγκυος
”Δεν ήταν το κύριο μέλημά μου να κρατηθεί μυστικό, απλά δεν το φώναξα και το εκμυστηρεύτηκα σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο σπίτι, γιατί είχα πάλι μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλές εβδομάδες πήγαινα μόνο από το ένα δωμάτιο στο άλλο, η εικόνα μου δεν άλλαξε, αντιθέτως έχασα βάρος και όταν άρχισα να κυκλοφορώ δεν το κατάλαβε κανένας. Τελικά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μαζί η φουσκωμένη κοιλίτσα μου!”

Δεν αποκαλύπτουν το φύλο του παιδιού…
”Είναι επιθυμία του Ανδρέα, ο οποίος θεωρεί ότι αυτές οι λεπτομέρειες αφορούν σε πολύ λίγα άτομα, και αυτονόητα γίνεται σεβαστή και από εμένα!”.

Αυτό που θα ήθελαν όμως…
”Πριν μείνω έγκυος, θεωρητικά έλεγα ότι θα ήταν πολύ γλυκό να έχουμε ένα κοριτσάκι. Όταν όμως έρχεται η εγκυμοσύνη, τότε κάθε φορά που επισκέπτεσαι το γιατρό, αυτό που σε νοιάζει είναι ότι όλα πηγαίνουν καλά και τα υπόλοιπα γίνονται ασήμαντα.”.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More