Έκανε το υπερβολικό πάχος της επάγγελμα! Τώρα πρέπει να αδυνατίσει! Φωτογραφίες!

Η πιο εύσωμη μητέρα σε ολόκληρο τον κόσμο, Donna Simpson, που έσπασε όλα τα ρεκόρ λόγω υπερβολικού βάρους κι από τότε εκπλήρωνε όλα της τα όνειρα, αποφάσισε να αδυνατίσει.

Η 44χρονη είναι διάσημη σε πολλές χώρες του κόσμου, μιας και έβγαζε 90.000 δολάρια το χρόνο από θαυμαστές της, που πλήρωναν για να τη δουν να καταναλώνει online περισσότερες από 15.000 θερμίδες ημερησίως.

Η απόφασή της όμως, να αδυνατίσει, ήρθε όταν χώρισε από τον σύζυγό της, Philippe Gouamba -τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτυακής σελίδας για εύσωμους ανθρώπους!

Η κάτοχος, λοιπόν, του ρεκόρ Guiness ”World’s Heaviest Mother”, που έχει δημιουργήσει σάιτ γνωριμιών -μόνο για εύσωμες κυρίες- ενημέρωσε μέσω αυτού τις συνδρομήτριές της, ότι θα κλείσει την ιστοσελίδα για να ξεκινήσει δίαιτα.

Έτσι, σύμφωνα με την Daily Mail, το σάιτ αυτό που είχε 20 δολάρια συνδρομή το μήνα, θα κλείσει και τη θέση του θα πάρει ένα blog, που θα σχετίζεται με τους τρόπους απώλειας βάρους.

”Πρόσφατα χώρισα από τον σύντροφό μου με τον οποίο ήμασταν 5 χρόνια μαζί και μετακόμισα μαζί με τα δύο μου παιδιά στην πατρίδα μου, το Ohio. Αυτή η αντροπή στη ζωή μου, με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά. Η υγεία και η ευημερία της οικογένειάς μου ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα, αλλά ο σύντροφός μου ήταν εκείνος που φρόντιζε γι’ αυτά. Τώρα όμως, που ανέλαβα εξ’ ολοκλήρου εγώ την ευθύνη να μεγαλώσω τα παιδιά μου, μόνη μου, κατάλαβα ότι πρέπει να αλλάξω τρόπο ζωής”, δήλωσε η ίδια.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More