Γνωστή τραγουδίστρια αναζητά απεγνωσμένα ερωτικό σύντροφο μέσω του website της!

H 44χρονη τραγουδίστρια, Sinead O’ Connor, που κάποτε μας ταξίδευε και μας έκανε να ερωτευτούμε με το “Nothing Compares 2 U”, εκείνη που έσκιζε τη φωτογραφία του πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ κι είχε το extreme -για την εποχή εκείνη- κοντό μαλλί, δεν θυμίζει σε τίποτα την γυναίκα που είδαμε στο σε φεστιβάλ της Ιρλανδίας στις αρχές Αυγούστου – με τον Σταυρό στο ”χέρι”!

Η Sinead έχει κυριολεκτικά γίνει μια άλλη γυναίκα, μέσα κι έξω… Μπορεί πλέον να μην σκίζει φωτογραφίες ανθρώπων της εκκλησίας, κάνει όμως, κάτι πιο τολμηρό!

Μέσα από το website και το Twitter της, ζητά απεγνωσμένα ερωτικό σύντροφο! Οι συνεχείς δημόσιες εκκλήσεις της, για την ανεύρεση ενός καλού άντρα, που θα την κάνει να περάσει καλά, δεν έχουν τελειωμό!

Μάλιστα, αυτά ακριβώς που έχει αναρτήσει μέχρι τώρα στο διαδίκτυο είναι τόσο τολμηρά, που δεν μπορούμε ούτε καν να τα αναρτήσουμε. Όλα όμως, αποδεικνύουν πως η τραγουδίστρια έχει δύσκολη -έως ανύπαρκτη- σεξουαλική ζωή, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να στρέψει το ενδιαφέρον της σε ερωτικά αντικείμενα…

“Φοβάμαι ότι πλέον είμαι απελπισμένη για σεξ”, είναι μία από τις κοινοποιήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, ενώ μάλιστα, δεν παρέλειψε να διευκρινήσει πως θα ήθελε να είναι ο ερωτικός σύντροφος που θα της… προκύψει, ”πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 44, να εργάζεται, να μη βάφει τα μαλλιά του, να μην τον λένε Brian ή Nigel, να είναι τριχωτός, τρυφερός και να θέλει αγγαλίτσες”.

Read More

And More