Χ. Χολίδης: “Η Δούκισσα μου άλλαξε τη ζωή και με κάνει να χαμογελάω περισσότερο!”

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση του με την Δούκισσα Νομικού, για τα θετικά της στοιχεία, για τα δικά του αρνητικά, αλλά και αν βάζει πρώτα τους φίλους και μετά τις σχέσεις!
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανέφερε στο περιοδικό “Hello” ότι όσο δεν μιλούσε για την σχέση του με την Δούκισσα ένιωθε ένα παραπάνω βάρος όσον αφορά τις φωτογραφίες που τους έβγαζαν μαζί: “Ένιωσα ένα επιπλέον βάρος, γιατί το κορίτσι αυτό έχει μια οικογένεια που προφανώς είδε τις φωτογραφίες. Κοιτάξτε, ούτε κρυφτό παίζω ούτε ντρέπομαι για τον άνθρωπό μου. Το χειρότερό μου είναι να φανταστεί ο αναγνώστης, η οικογένειά μου ή ο άνθρωπός μου πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή για να γεμίζω μαγαζιά. Δεν θα ένιωθα άντρας κάνοντας κάτι τέτοιο.”

Στη συνέχεια αφού αποκάλυψε πως άλλαξε η ζωή του με την Δούκισσα Νομικού και χαμογελάει περισσότερο, μίλησε για τα θετικά της στοιχεία: “Είναι πολύ άξια για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στα 25 της και παραμένει σεμνή. Έχει δουλέψει πολύ, έχει στόχους και όνειρα και πολεμάει γι’ αυτά. Δεν επαναπαύεται στην ομορφιά της, αλλά εξελίσσεται. Εγώ το εκτιμάω πολύ αυτό.”
Αφού αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία της Δούκισσας, ύστερα μίλησε και για τα δικά του αρνητικά: “Δεν συζητάω ποτέ τα προβλήματά μου. Μπορεί να κάθομαι σε μία καρέκλα και να σκέφτομαι για ώρες. Τη χαρά την μοιράζομαι αλλά με το πρόβλημά μου δεν θέλω να φορτίζω τον άλλον. Ειδικά την γυναίκα που βρίσκεται δίπλα μου. Το χειρότερό μου είναι να μου λέει ο άλλος: “Τι έχεις;” Καλύτερα να μην μου μιλάει καθόλου!”

Τέλος δήλωσε ότι φίλοι και σχέσεις πάνε μαζί: “Όταν επιλέγεις να βάλεις ένα άνθρωπο στη ζωή σου, συμβαδίζουν. Θα έκανα τα πάντα και για τους φίλους και για την σχέση μου. Μου έχει τύχει να αγαπάω χωρίς ανταπόκριση, αλλά δεν μου άφησε κατάλοιπα. Γενικότερα στους ανθρώπους δίνω την ψυχή μου. Αν εσύ δεν το εκτιμήσεις θα φανεί κάποια στιγμή. Ακόμη και αν φύγεις, πάλι δεν θα το μετανιώσω. Ότι κάνεις το κάνεις για σένα, για να αισθάνεσαι ωραία, κι εγώ έχω μάθει να τα δίνω όλα.”

Read More

And More