Φ. Σκορδά: Φωτογραφίζεται με νέο look και δηλώνει: Η γέννα ήταν μεγάλο σοκ για μένα!

Η Φαίη Σκορδά λίγους μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της, μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, για την ταλαιπωρία και τους πόνους στη γέννα , για τα botox και τις πλαστικές επεμβάσεις, για το πολυσυζητημένο χρυσό μαγιό που φόρεσε στο πρώτο της καλοκαιρινό μπάνιο, αλλά και ότι δεν θέλει να συνεχίσει μία ζωή ως τηλεοπτικό δίδυμο με τον Γιώργο Λιάγκα!
Η λαμπερή παρουσιάστρια περιγράφει στο περιοδικό “Lifestyle” πως ήταν το πρώτο διάστημα μετά την γέννηση του γιου της: “Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήμουν χαρούμενη, είχα ενέργεια, γι’ αυτό και δούλεψα μέχρι την τελευταία μέρα. Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε την διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και την μάνα μου, που ερχόταν τον πρώτο καιρό να με βοηθάει. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι και μπορεί να γίνει ή ότι μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό, π.χ αν δεν έτρωγε ο μικρός ή αν κοιμόταν παραπάνω ώρα από το κανονικό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λέμε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Φαίη εξομολογήθηκε τι άσχημο σκέφτηκε μόλις γέννησε, αλλά και το δέσιμο με τον μικρό της πρίγκιπα: “Πριν γεννηθεί ακόμα του μιλούσα και χάιδευα συνεχώς την κοιλιά μου για να τον αισθάνομαι. Με το που γέννησα, παρόλο που θέλω να κάνω πολλά παιδιά, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “Θεέ μου πως θα το ξαναζήσω όλο αυτό;” Είχα πονέσει πάρα πολύ και είχα ταλαιπωρηθεί γύρω στις 13 ώρες. Τώρα το σκέφτομαι και ντρέπομαι, αλλά εκείνη την ώρα μόνο αυτό σκεφτόμουν. Δεν πίστευα ότι ένα μωρό είχε βγει από την κοιλιά μου, μου φαινόταν εξωγήινο αυτό που ζούσα. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα τα συναισθήματά μου με το μωρό, παρόλο που τον είχα κρατήσει στην αγκαλιά μου και είχα κλάψει. Άρχισα να συνειδητοποιώ τι μου συμβαίνει όταν μου τον έδωσαν και τον θήλασα για πρώτη φορά. Τότε ως δια μαγείας όλη η ένταση έφυγε και καθάρισε το μυαλό μου.

Η ίδια μίλησε και εξήγησε για ποιο λόγο φόρεσε αυτό το χρυσό μαγιό στο πρώτο της καλοκαιρινό μπάνιο που είχε συζητηθεί τόσο πολύ: “Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρα 20 κιλά. Τώρα που έχει περάσει ο θηλασμός και το πρώτο τρίμηνο, θέλω να επανέλθω, κάνοντας σωστή διατροφή και γυμναστική. Ανέκαθεν είχα ωραίο σώμα, κάτι που ξέχασα βλέποντας να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η κοιλιά μου και να μην μου μπαίνουν τα περισσότερα ρούχα μου. Στην Ελούντα κάναμε τις πρώτες μας διακοπές με το μωρό, κλείνοντας παράλληλα και ένα χρόνο παντρεμένοι με τον Γιώργο. Τότε είχα αρχίσει να αισθάνομαι και πάλι άνετα με το σώμα μου και έβλεπα σιγά σιγά να επανέρχεται η σιλουέτα μου. Ένιωσα ότι ήθελαν να βάλω κάτι πιο σέξι και stylish για τον άντρα μου και το έβαλα. Ίσως να αναζητούσα και την επιβεβαίωση, γιατί τον πρώτο καιρό που ήμουν συνεχώς με τον γιο μου είχα ξεχάσει ότι είμαι γυναίκα.

Στη συνέχεια μίλησε για τα botox και τις πλαστικές επεμβάσεις και αποκάλυψε ότι αν κάνει στο μέλλον δεν θα το κρύψει: “Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση, αν και είχε ακουστεί ότι έχω κάνει αυξητική στήθους. Το μόνο που είχα σκεφτεί να κάνω στο ξεκίνημά μου ήταν πλαστική στη μύτη, κάτι που τελικά δεν έκανα. Επίσης δεν έχω κάνει botox. Κάθε εβδομάδα όμως πηγαίνω στην αισθητικό μου και κάνω μάσκες και οξέα φρούτων στο πρόσωπο και ένα ειδικό λεμφικό μασάζ στο σώμα. Αυτό ίσως να καθυστερεί την ανάγκη για κάποια πλαστική επέμβαση. Γενικότερα επειδή ο πατέρας μου και ο αδελφός μου είναι γιατροί, με φοβίζει να κάνω χειρουργείο με ολική νάρκωση για έναν ασήμαντο λόγο. Στο μέλλον βέβαια αν μου δημιουργηθεί μια τέτοια ανάγκη, θα το κάνω και δεν θα το κρύψω.

Τέλος η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι δεν θέλει να συνεχίσει μια ζωή ως τηλεοπτικό δίδυμο με τον σύζυγό της: “Σαφέστατα δεν θέλουμε να συνεχίσουμε μία ζωή ως τηλεοπτικό δίδυμο. Έχουμε διαφορετικές πορείες και άλλα όνειρα ο καθένας για τον εαυτό του. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή ο Γιώργος θα θελήσει να επιστρέψει στο δελτίο ή στα βραδινά σόου. Προσωπικά παλιότερα έλεγα ότι θέλω να κάνω πρωινό, τώρα έτσι όπως έχει η κατάσταση, το μόνο που εύχομαι είναι να έχω δουλειά.”
Διάβασε περισσότερα στο Life&Style που κυκλοφορεί

Read More

And More