Η G. Paltrow μας δείχνει τις προσωπικές της φωτογραφίες από το ταξίδι στη Βενετία!

Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες από τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε στη Βενετία μοιράστηκε η G. Paltrow με όλους τους θαυμαστές της αφού τις δημοσίευσε στο site της το goop.com.

H βραβευμένη με oscar ηθοποιός, δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές της στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές ήταν εντελώς αμακιγιάριστη!

Παρά το γεγονός ότι η Gwyneth έμεινε στην πανέμορφη Βενετία μόνο δυο μέρες για την προόθηση της ταινίας της Contagion, φαίνεται ότι πέρασε πάρα πολύ όμορφα και θέλησε να το μοιραστεί με …όλους μας!

Μπορεί πριν να ήταν με το τζινάκι και αμακιγιάριστη αλλά εδώ λάμπει με την τουαλέτα της στο επίσημο γεύμα για την ταινία στο Palazzo Pisani Moretta


“Γειά σας αγαπημένοι αναγνώστες! Έγραψε η ηθοποιός στο site της! Μόλις γύρισα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Βενετία”!

Όπως φαίνεται, η Paltrow, αγαπάει το φαγητό αφού έβγαλε αρκετές φωτογραφίες από τις Ιταλικές γεύσεις που …ακούμπησαν τον ουρανίσκο της!

Να και το παρασκήνιο. Από την beauty προετοιμασία για την μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας!

Read More

And More