Δες πώς ήταν οι celebrities στην παιδική τους ηλικία!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως ήταν οι celebrities της ελληνικής αλλά και της ξένης showbiz στα παιδικά τους χρόνια;

Οι διάσημοι αστέρες που βλέπει στην τηλεόραση και θαυμάζεις για τη σέξυ μφάνισή τους, το καλογυμνασμένο κορμί τους και το αψεγάδιστο προσωπό τους, σίγουρα ήταν μρικά ανέμελα παιδάκια, που αν τους έβλεπες φωτογραφίες τους, δεν θα γνώριζες πολλούς από αυτούς.
Το TLIFE συγκέντρωσε μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά στιγμυότυπα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας των διασήμων, τότε που δεν είχαν εκτεθεί ακόμη μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.
Πρώτη από όλους, η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Το μελαχροινό κοριτσάκι δεν θυμίζει με τίποτα την βασίλισσα της πρωινής ζώνης που έχει πλέον τα δικά της παιδιά και τα πηγαίνει στο σχολείο.

Σε πολύ πιο νεαρή ηλικία και με διαφορετικό λουκ, ο Τρύφων Σαμαράς που μονωπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης με τη συμμετοχή του στο “Dancing with the stars” δεν θυμίζει τον νεαρό της φωτογραφίας.

Αγνώριστη φαίνεται πως είναι και η Λατίνα ντίβα του τραγουδιού Jennifer Lopez, που παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι πολύ γοητευτική.

Read More

And More