Πώς αποκαλεί ο γιος της Α. Ηλιάδη τον σύντροφό της;

H γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη που το μικρό της αρχίζει το σχολείο και θα πάει πρώτη δημοτικού. Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο twitter της: “Δευτέρα ξεκινάμε!!! Α δημοτικού!!! Είμαι τόσο χαρούμενη για το αντράκι μου!!”

Αμέσως οι θαυμαστές της έτρεξαν να της ευχηθούν καλή αρχή για τον μικρό της. Όλα αυτά τα μηνύματα φαίνεται πως συγκίνησαν την τραγουδιστρία καθώς τους ευχαρίστησε όλους και στη συνέχεια έγραψε: “Το αστεράκι μας από το χέρι και στο σχολείο… Γνωριμία με την καινούρια μας δασκάλα και… χαρά και πολλά χαμόγελα!!!”

Η Αγγελική φαίνεται να είναι τόσο ξετρελαμένη και ενθουσιασμένη που δεν σταματάει να ανεβάζει σχόλια στο twitter της για τον μικρό Μπαμπίνο: “Όταν βλέπω το σπλάχνο μου να χαμογελά και να να νιώθει όμορφα… έχω τα πάντα… είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος… Δόξα το Θεό…” Εκτός από τα σχόλια ανέβασε και μία φωτογραφία όπου του κρατάει το χεράκι του!

Μόλις έγραψε αυτό το σχόλιο, η Δέσποινα Καμπούρη που είναι πλέον μαμά της έγραψε πόσο την καταλαβαίνει και ότι είναι πολύ γλυκειά μανούλα!

Τέλος φαίνεται πως ο μικρός Μπαμπίνος ααποκαλεί “μπαμπά” τον σύντροφο της τραγουδίστριας, Kώστα Μηλιοτάκη. Η ίδια με τις οδηγίες μάλλον του μικρού, έγραψε: “Γεια μπαμπά σ’αγαπώ Μπάμπης χοντρός Αγγελική χοντρή χοντρούλα.”

Δεν είναι συγκινητικό;

Read More

And More