Στις 25 Αυγούστου στις Σπέτσες παντρεύονται Νικόλαος και Τατιάνα!

Στις 25 Αυγούστου -εκτός απροόπτου- αναμένεται να γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Νικόλα με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες.

O Δήμαρχος Σπετσών Βαγγέλης Κονταξάκης μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για τον παραμυθένιο γάμο που ετοιμάζει η βασιλική οικογένεια στις Σπέτσες. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, ότι ο γάμος θα είναι ανοιχτός και θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο στη Μητρόπολη στις 25 Αυγούστου.

“Ο γάμος θα είναι ανοιχτός και θα έχει περίπου 400 άτομα καλεσμένους, μεταξύ των οποιών θα είναι και μέλη από τις μεγάλες βασιλικές οικογένειες”, λέει ο κ. Κονταξάκης στο TLIFE, προσθέτοντας ότι ο καθένας από αυτούς θα έχει μαζί του την προσωπική του φρουρά. Ο Δήμαρχος Σπετσών ανέφερε πως το γαμήλιο γλέντι θα γίνει σε κάποιο κτήμα στις Σπέτσες, χωρίς, ωστόσο, να μας αποκαλύψει ποιο θα είναι αυτό.

Στο γάμο θα είναι καλεσμένοι όλοι οι γαλαζοαίματοι της γης και είναι πιθανό να τραγουδήσει ο σερ Έλτον Τζον. Συγκεκριμένα, το “παρών” στο γάμο θα δώσουν οι περισσότερες βασιλικές οικογένειες του πλανήτη, από την βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον Χουάν Κάρλος, την βασίλισσα Ειρήνη, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα μέχρι την βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, η τελευταία, παρόλο που δεν φεύγει συχνά από το Μπάκιγχαμ, έχει υποσχεθεί να παρευρεθεί στο γάμο.

Από τους Έλληνες, βρίσκονται σίγουρα στην guest list, όλα τα ηχηρά ονόματα των μεγάλων οικογενειών του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, του Γουλανδρή, του Νιάρχου και άλλων εφοπλιστών.

Ωστόσο, το νησί αναμένεται να γίνει “απόρθητο” φρούριο, καθώς θα ληφθούν και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι διοργανωτές κανονίζουν από τώρα τον αριθμό των δυτών που θα πρέπει να βουτάνε επί 24ώρες το 24ώρο στη θάλασσα, προκειμένου να εξασφαλίσσουν πως κανένας ανεπιθύμητος δεν θα “εισβάλει” στο γάμο.

Ωστόσο, ο Δήμαρχος του νησιού απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει κλειστή η μαρίνα του νησιού, όπως είχαν αναφέρει δημοσιεύματα.

Read More

And More