Γ. Μαζωνάκης: “Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν μου το σεξ και τα ναρκωτικά!”

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε χωρίς ταμπού στην κατάθλιψη, το σεξ, τα ναρκωτικά και το γάμο.
“Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω περάσει από δυνατές φάσεις, όπως η κατάθλιψη, οι οποίες με έφεραν σε ένα σημείο που μπόρεσα να δω τον εαυτό μου ξεκάθαρα. Να δω ότι ο Μαζωνάκης ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Γιώργο και να φέρω το θέμα σε μια ισορροπία. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο, να τον χαϊδέψω, να τον περιποιηθώ, να τον αγαπήσω, να τον αγκαλιάσω. Αυτό ήταν το βασικό θέμα που με είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη: η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό “People”.
Όσον αφορά το σεξ και τα ναρκωτικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης παραδέχτηκε ότι δεν τα έχει απαρνηθεί από το παρελθόν του. “Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν μου ούτε το sex, ούτε τα drugs, ούτε το rock n’ roll. Αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή που έπρεπε να κάτσω να δω πώς θέλω να ζω. Κι εφόσον με ένοιαζε να πιάσω επαφή με τον εαυτό μου, οτιδήποτε παρεμβαλλόταν ανάμεσα στην ανάγκη μου να με γνωρίσω και μένα και με αποπροσανατόλιζε έπρεπε να το πετάξω. Και αυτό έκανα”.
Για τις σχέσεις δήλωσε πως δεν είχε ποτέ μακροχρόνιες σχέσεις. “Δεν είχα και ποτέ καμιά ιδιαίτερη προσωπική ζωή, δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις, δεν συζούσα ποτέ και δεν έμπλεξα με ανθρώπους που θα το έκαναν πρώτο θέμα. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσω με τη σχέση μου έξω. Όταν υπάρξει θα το δείτε”, είπε και πρόσθεσε: “Η δέσμευση δεν με νοιάζει, τη δέχομαι πολύ καλά. Αλλά το γάμο με την έννοια της τυπικότητας τον ξορκίζω”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More